"Narod pobjeđuje": Građani Tivta, ne plaćajte porez na nepokretnosti prije 30. avgusta

"Curenje informacija iz tivatske opštinske administracije otkrilo nam je jednu izuzetno poraznu istinu. Do prije neki dan dug Opštine Tivat za poreze i doprinose na plate zaposlenih u ovoj instituciji i povezanim službama dostigao je cifru od 318.390,88 eura, što znači da nisu bili plaćeni porezi i doprinosi od februara 2020. godine"

10350 pregleda 47 reakcija 11 komentar(a)
Tivat (Ilustracija), Foto: URA
Tivat (Ilustracija), Foto: URA

Sadašnji čelnici Opštine Tivat i to u v.d. stanju na kraju svojih političkih karijera, uspjeli su da u toj mjeri finansijski unište Opštinu Tivat da smo konačno došli u poziciju da budemo dužni i državnom budžetu, saopštila je danas građanska lista "Narod pobjeđuje" koja učestvuje na lokalnim izborima u Tivtu koji bi trebali da se održe 30. avgusta.

"Curenje informacija iz tivatske opštinske administracije otkrilo nam je jednu izuzetno poraznu istinu. Do prije neki dan dug Opštine Tivat za poreze i doprinose na plate zaposlenih u ovoj instituciji i povezanim službama dostigao je cifru od 318.390,88 eura, što znači da nisu bili plaćeni porezi i doprinosi od februara 2020. godine", saopštila je ova lista uz napomenu da ti porazni podaci pokazuju da je aktuelna garnitura vlasti, koju čine Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) i Hrvatska građanska inicijativa (HGI), koja u protekle nešto više od četiri godine vodi Tivat, "uspjela da u toj mjeri finansijki uništi Opštinu da smo konačno došli u poziciju da budemo dužni i državnom budžetu".

"S obzirom da smo se potrudili da do čelnika Opštine Tivat brzo dođe informacija o tome da "Narod pobjeđuje" zna za njihov sramni dug, isti su juče brže-bolje obezbijedili dio novca i platili dio poreza", naveli su iz te opozicione liste dodajući da "konačno dolazi vrijeme kada će se u Opštini Tivat novac građana trošiti transparentno, u skladu sa zakonima i opštim interesom, i time će se jedino mjeriti patriotizam svakog funkcionera i službenika".

Iz liste "Narod pobjeđuje" istakli su da građani Tivta svoj patriotizam odavno dokazuju time što su najredovnije platiše svih obaveza prema Opštini i državi.

"Nažalost - zahvaljujući DPS i njegovim političkim satelitima, iskrivljen je i naglavačke okrenut vrednosni sistem u Tivtu i u Crnoj Gori. Učinio je da svi građani Tivta koji ovako nedobronamjernoj, partitokratizovanoj, kriminalizovanoj i krajnje štetnoj lokalnoj upravi porez plate odmah i/ili što prije samo rade u korist svoje štete. Stoga vas građanska lista "Narod pobjeđuje" poziva da ne plaćate porez na nepokretnosti prije 30. avgusta, i da tako spriječite odlazeću režimsku garnituru da, u svojim posljednjim nedjeljama, još koji milion našeg novca baci na predizborne mahinacije. Odložite plaćanje poreza na nepokretnosti za period poslije izbora, kada će se način upravljanja našom Opštinom promijeniti iz temelja. Već su nam ostavili previše dugova", zaključuje se u saopštenju građanske liste "Narod pobjeđuje".

Bonus video: