Aprcović nosilac liste DPS-a u Kotoru

"Dosadašnje upravljanje gradskom upravom je, uz nove ideje i projekte, kao i podsticaje i podršku sa državnog nivoa, model po kojem Kotor treba da nastavi svoj dinamičan ekonomski i društveni razvoj"

7987 pregleda 108 reakcija 69 komentar(a)
Aprcović, Foto: Radio Kotor
Aprcović, Foto: Radio Kotor

Aktuelni predsjednik Opštine Kotor, Željo Aprcović biće nosilac lislte Demokratske partije socijalista na lokalnim izbore koji će u Kotoru biti održani istovremeno sa parlamentarnim izborima, 30. avgusta.

"Prijedlog odborničke liste kotorskog DPS predstavlja spoj najkvalitetnijih ljudi iz svih oblasti, koji će biti pouzdana garancija još jedne ubjedljive izborne pobjede i uspješne realizacije programa kroz koji će DPS obezbijediti dinamičan razvoj grada i tokom naredne četiri godine. Program je realno osmišljen i baziran na postojećim planskim i strateškim dokumentima, a za sve projekte od vitalnog značaja za Kotor obezbijeđena je podrška buduće Vlade koju će predvoditi DPS nakon pobjede na parlamentarnim izborima, kao i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Dodaje se da je na sastanku patije konstatovano "da je za samo godinu dana, otkad je DPS preuzeo vlast u ovoj opštini, urađeno mnogo kvalitetnog posla i infrastrukturnih projekata".

"Koji značajno popravljaju kvalitet života građana Kotora. Nova lokalna uprava, predvođena DPS-om, uspjela je da sanira ogromne propuste ranije lokalne vlasti predvođene DF-om i Demokratama, a da istovremeno pokrene i završi nove projekte, što je još jedan pokazatelj sposobnosti i vizije programa DPS-a. Dosadašnje upravljanje gradskom upravom je, uz nove ideje i projekte, kao i podsticaje i podršku sa državnog nivoa, model po kojem Kotor treba da nastavi svoj dinamičan ekonomski i društveni razvoj, čak i u uslovima trajuće pandemije koronavirusa, koja pogađa čitav svijet i sve segmente društva".

Sastanku je prisustvovao i koordinator za Kotor ispred Predsjedništva DPS Branko Čavor.

Bonus video: