Liberalna partija samostalno u Kotoru "ako državni interes ne zahtijeva ukrupnjavanje crnogorskog bloka"

"Preko polovine izborne liste LP od 33 kandidata su nova lica u odnosu na posljednje lokalne izbore održane 2016.", saopšteno iz Liberalne partije

5161 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Ilustracija, Foto: LB
Ilustracija, Foto: LB

Na sjednici Opštinskog odbora Liberalne partije Kotor jednoglasno je odlučeno da se predloži Predsjedništvu i Glavnom odboru LP samostalan nastup kotorskih liberala na lokalnim izborima zakazanim za 30.08.2020 ,ukoliko državni interesi ne zahtijevaju ukrupnjavanje procrnogorskog-evropskog izbornog bloka, saopštili su oni.

Kako dodaju u saopštenju, na osnovu zahtjeva opštinskih podružnica LP predloženo da nosilac izborne liste na lokalnim izborima u Kotoru bude Andrija Popović, politički lider i poslanik liberala u crnogorskom parlamentu koji je i potpredsjednik Liberalne Internacionale.

Sjednici je, kako saopštavaju, prisustvovao i koordinator LP zadužen za Kotor od strane Predsjedništva Goran Ćupić.

"Usvojena je izborna lista na kojoj se nalaze dugogodišnji prepoznatljivi kotorski liberali ali i veliki broj žena, mladih ljudi i pomoraca. Preko polovine izborne liste LP od 33 kandidata su nova lica u odnosu na posljednje lokalne izbore održane 2016. Prikupljen je i veliki broj potpisa izbornoj listi LP što je još jedna garancija uspjeha i velike podrške liberalima i listi LP u Kotoru", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: