formirali Koordinacioni odbor u Baru

Socijalisti: U Baru gotovo isti broj radnika s jedne, penzionera, nezaposlenih i korisnika socijale s druge strane

Barskim odborom rukovodiće Sretenka Marić-Paović, bivša odbornica i doktor stomatologije

5341 pregleda 11 komentar(a)
Logo Socijalista Crne Gore, Foto: Socijalisti Crne Gore
Logo Socijalista Crne Gore, Foto: Socijalisti Crne Gore

Socijalisti Crne Gore formirali su Koordinacioni odbor u Baru čime je nastavljeno jačanje organizacije partije i širenje stranačke infrastrukture širom Crne Gore.

Barskim odborom rukovodiće Sretenka Marić-Paović, bivša odbornica i doktor stomatologije.

Paović je kazala da rijetko koji grad kao Bar ima toliku nesrazmjeru između svojih razvojnih potencijala i nivoa životnog standarda najvećeg broja njegovih stanovnika.

"Bar ima gotovo isti broj radnika, s jedne i penzionera, nezaposlenih i korisnika socijalnih davanja, s druge strane. Socijalisti će se boriti za stvaranje uslova u kojima će se svim građanima i građankama Bara pružiti jednake mogućnosti za pristojan život i rad", istakla je predsjednica Socijalista Bara.

U Radnoj grupi koja rukovodi organizacionim aktivnostima Socijalista Bara pored Marić-Paović biće i privatni preduzetnik Slobodan Mališić i inženjer elektrotehnike Goran Grković.

"Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Baru su: dr Sretenka Marić-Paović, Slobodan Mališić, Goran Grković, Milan Šainović, Milenko Cebalović, Ružica Mirković, Goran Stanović, Neda Ivanović, Željko Mališić, Tomo Trifović, Dragan Jokanović, Miodrag Marković, Nada (Ivanović) Martinić, Savo Popović i Milorad Jonica", saopštile su Socijalisti.

Kancelarija Socijalista u Baru biće otvorena u srijedu, a nalazi se u Ulici Dinastije Balšića (između Central parka i Gardena) i biće na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u Socijaliste, građani će moći i da daju potpise podrške za izbore.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica istakla je zadovoljstvo do sada realizovanim aktivnostima na podizanju partijske infrastrukture u Baru, dodajući da ideja Socijalista nailazi na značajnu podršku Barana i Baranki. I pored mjera NKT i značajnih ograničenja za terenski partijski rad zbog epidemiološke situacije, broj onih koji se priključuju Socijalistima u Baru raste svaki dan.

Jonica je ukazala da je Crna Gora već predugo država loših vijesti, te da izbori pred nama pružaju mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo.

"Naša realnost je da su građani prezasićeni političkih prepucavanja, demagogije svake vrste, dok istovremeno većina građana jedva sastavlja kraj sa krajem. Izbori pred nama su prilika da odlučimo u kakvoj Crnoj Gori želimo da živimo - posvađanoj ili zaposlenoj, stabilnoj ili klimavoj, bezbjednoj ili nesigurnoj, ravnopravnoj ili diskriminatorskoj", istakla je Jonica.

Preporučujemo za Vas