"Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost"

Nikolić: Istraživanje javnog mnjenja lažno, DPS ima stabilnu podršku

"Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja", kazao je Nikolić

9041 pregleda 57 reakcija 57 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Portparol Demokratske partije socijalista  (DPS)  Miloš Nikolić  reagovao je na istraživanje javnog mnjenja čiji je zaključak da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni, kazavši da je riječ o  "lažnom istraživanju".  

On je ustvrdio da iza istraživanja stoji  opozicija i pojedini mediji. 

"Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja", kazao je Nikolić.

Nikolić je, govoreći o istraživačkom timu koji je sprovodio istraživanje javnog mnjenja, rekao da je riječ o "dežurnom regionalnom tumaču sa iskustvom izmišljanja istraživanja, koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora i tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima".

Prema tvrdnjama portparola DPS-a, podaci sa terena ali i sva relevantna istraživanja koja ta  partija kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku DPS i apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima.

"Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše", kaže se u saopštenju koje je potpisao Nikolić. 

Preporučujemo za Vas