PzP usvojio predlog liste kandidata

Oni su poručili da povezivanje PzP-a sa srodnim politickim partijama i pokretima suverenista, demokrata i patriota u borbi protiv duboke države , postaje prioritet u ostvarivanju osnovne misije ove partije- očluvanja biološke i ekonomske supstance naroda i države Crne Gore

4742 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: PzP
Ilustracija, Foto: PzP

Predsjednistvo PzP-a je na danaašnjoj sjednici jednoglasno usvojilo Predlog liste kandidata za poslanike na zajedničkoj listi opozicije, saopštili su oni.

"Usvojena lista kandidata je pocetak radikalne transformacije PzP koja je odgovor na izazove koje sa sobom donose tektonske globalne promjene. Funkcionisanje PzP u uslovima političkih, ekonomskih, socijalnih posledica vještački izazvane pandemije od strane globalne duboke drzave , mora biti uskladjeno sa novim izazovima", kaže se u saopštenju.

Oni su poručili da povezivanje PzP-a sa srodnim politickim partijama i pokretima suverenista, demokrata i patriota u borbi protiv duboke države , postaje prioritet u ostvarivanju osnovne misije ove partije- očluvanja biološke i ekonomske supstance naroda i države Crne Gore.

"Crnoj Gori je ugrožena suverenost. Nemamo monetarnu politiku, sopstvenu valutu, robne rezerve, devizne rezerve, zlatne rezerve, proizvodnju, izvoz. Ne kontrolisemo Telekomunikacije, Luku Bar, auto-put, najznačajnije djelove morske obale, rijeke i vodotokove, šume, zalihe boksita, prodaju Aerodrome. Pod vlašću DPS Crna Gora je izgubila suverenost i postala kolonija, okupirana od jedne porodice i njihovih inostranih partnera. Sudbinu Crne Gore treba vratiti u naše ruke", poručili su oni.

Oni su kazali da su na Poslanickoj listi PzP u prvih deset kandidata mladi ljudi, ali dokazani borci u borbi za demokratiju , koji su vec osjetili šta znaci progon i drzavni teror.

"Dejan Vujisić , od osnivanja u PzP, prošao sve faze partijskog angažmana, međunarodne obuke i instruktaže, politički direktor stranke, 6 mjeseci protivzakonito lezao u kazamatima Katnića zbog lažnih optužbi.

Nikola Bajčetić , bivši Predsjednik Mreže Mladih, zadužen za međunarodnu saradnju, portparol PzP, tri mjeseca na pravdi Boga, lezao u Ziksu i brutalno prebijen od Milovih zlikovaca u uniformama na protestima 2015,.

Vladan Raićevic, bivši odbornik u SO Nikšić, prošao trenažu u Velikoj Britaniji za terenski rad sa biračima i dokazani aktivista iz Nikšića.

Boban Stanišoć, aktuelni predsjednik Mreže Mladih, Aleksandar Lekić, bivši odbornik u SO Bar, prošao međunarodne kurseve i obuke i Marija Marović, aktuelna odbornica u SO Podgorica, i jedna od lidera Mreže mladih PzP.

Ovi mladi , ali iskusni i dokazani borci za slobodnu i demokratsku pomirenu i njegoševsku Crnu Goru su garant, da uz mentorstvo i podršku iskusnih lidera, PzP ide pravim putem ka pobjedi", kaže se u saopštenju PzP-a.

Bonus video: