DPS izbjegao duel, mladi SNP proglasili pobjedu u Budvi

Predstavnik Mlade Budve SNP politikog Jovan Rađenović kazao je okupljenim gradjanima da se mladi članovi budvanskog DPS nijesu odazvali njihovom pozivu

9595 pregleda 888 reakcija 164 komentar(a)
Danas u Budvi, Foto: Vuk Lajović
Danas u Budvi, Foto: Vuk Lajović

Otvaranjem šampanjca i puštanjem balona u bojama trobojke, mladi SNP su jutros na performansu ispred ulaza u zgradu Opštine proglasili izbornu pobjedu. Mlada Budva SNP organizovala je duel, ali se nijesu odazvala četiri predstavnika mladoh DPS. Duel je najavljen još prošle sedmice, kada je propao prvi pokušaj suočavanja Djordja Djuraševića iz SNP i odbornika DPS Milije Sekulovića. Tada je najavljen veliki duel, čak je DPS- u predloženo da sučeljavanje vodi Darko Šuković. MeĐutim, četiri stolice za stolom postavljenim na travnjaku ispred Opštine, rezervisane za mlade DPS- a, ostale su prazne.

Predstavnik Mlade Budve SNP politikog Jovan Rađenović kazao je okupljenim građanima da se mladi članovi budvanskog DPS nijesu odazvali njihovom pozivu.

“Da li zbog svoje hrabrosti ili znanja, gradjani Budve će suditi o tome. Jako nam je žao što se nisu odazvali, naš debatni klub je spreman i uvijek će biti tu. Svim političkim subjektima želimo uspješan početak kampanje i dobre rezultate na izborima, a naše mlade kolege iz DPS su pokazale koliko vjeruju u pobjedu u Budvi”, kazao je Rađenović.

Mladi glumac Vuk Jovanović je poručio da ta partija neće koristiti pirotehnička sredstva.

“Mi smo bili, jesmo i bićemo uvijek nivo iznad toga”, kazao je Jovanović.

Aludirajući na rok koje je na premijerskim satom dao Duško Marković da će stanje u Budvi srediti za 15 minuta, Jovanović je počeo odbrojavanje odlaska sa vlasti DPS- a.

Tada su pušteni baloni, a perfirmansu se priključio lider SNP Krsto Rađenović i lider DF Marko Bato Carević.

Bonus video: