Popović i Rabrenović kandidati Liberalne partije za izbornu listu "Odlučno za Crnu Goru! DPS-Milo Đukanović"

"Na parlamentarnim izborima se odlučuje o daljoj sudbini Crne Gore, jedino dobar izborni rezultat naše izborne liste garantuje da će najavljeni i planirani nacionalni inžinjering u okviru neke nove svesrpske države na Balkanu,u koju bi ponovo bila uključena Crna Gora,biti samo "sanak pusti"", saopšteno iz LP

5928 pregleda 17 komentar(a)
Sa Predsjedništva Liberalne partije, Foto: Liberalna partija
Sa Predsjedništva Liberalne partije, Foto: Liberalna partija

Predsjedništvo Liberalne partije donijelo je odluku o sklapanju koalicionog Sporazuma sa Demokratskom partijom socijalista i nastupu na zajedničkoj izbornoj listi za parlamentarne izbore 30. avgusta.

Predsjedništvo je, kako je saopšteno iz Liberalne partije, ovlastilo Popovića da ga potpiše.

Za kandidate LP za izbornu poslaničku listu "Odlučno za Crnu Goru! DPS-Milo Đukanović", Predsjedništvo Liberalne partije predložilo je Andriju Popovića, i Jovana Rabrenovića, člana Predsjedništva i predsjednika Odbora LP Podgorica.

"Liberalna partija na ovaj način nastaviće kvalitetnu političku saradnju sa državotvornim i proevropskim, građanskim partijama koji su programski i najbliži partneri LP i sa kojima dijeli sličnu viziju budućnosti i evropske perspektive crnogorskog društva i države. Na parlamentarnim izborima se odlučuje o daljoj sudbini Crne Gore, jedino dobar izborni rezultat naše izborne liste garantuje da će najavljeni i planirani nacionalni inžinjering u okviru neke nove svesrpske države na Balkanu, u koju bi ponovo bila uključena Crna Gora, biti samo "sanak pusti", kako za klerikalno-akademske naručioce tako i njihova dva glavna politička krila, predvođena DF i Demokratama", navodi se u saopštenju Liberalne partije.

Bonus video: