"Crnoj Gori su potrebne promjene i garancije"

Mugoša: Svi mi koji iskreno volimo svoju zemlju glasamo za listu "SDP – Jaka Crna Gora"

On je dodao da bi Crna Gora bila jaka, potrebno je da svi koji iskreno vole svoju zemlju daju podršku SDP-u "kao partiji koja garantuje promjene, stabilnost, siguran i brži put ka Evropskoj uniji"

4792 pregleda 38 reakcija 30 komentar(a)
Budimir Mugoša, Foto: SDP
Budimir Mugoša, Foto: SDP

Crnoj Gori su potrebne promjene i garancije njene nezavisnosti, kazao je bivši ministar poljoprivrede u prelaznoj Vladi Budimir Mugoša

"Crnoj Gori je potrebno da se brže i efikasnije kreće ka Evropskoj uniji. Zbog svega toga, Crnoj Gori je potreban jak SDP za jaku Crnu Goru. Ovo su razlozi usljed kojih iskreno i punim srcem pružam podršku Socijaldemokratskoj partiji. Po mom dubokom uvjerenju jedino sa snažnim SDP-om možemo biti mirni i sigurni da će Crna Gora biti jaka", kazao je Mugoša.

On je dodao da bi Crna Gora bila jaka, potrebno je da svi koji iskreno vole svoju zemlju daju podršku SDP-u "kao partiji koja garantuje promjene, stabilnost, siguran i brži put ka Evropskoj uniji".

"SDP je bio jak i kada smo se zajedno borili za nezavisnost. SDP je bio jak i kada se borio protiv korupcije, tajkunizacije i svih negativnih pojava u društvu. SDP je bio jak i kada se borio za bolji život svih građana. SDP jeste jak i danas, zato što se istrajno, beskompromisno i iskreno bori za jaku Crnu Goru. Kao ministar poljoprivrede u prelaznoj Vladi 2016. godine imao sam priliku da neposredno, vlastitim iskustvom uvidim da su promjene nužne i moguće. Jednako, imao sam priliku da uvidim ko je od svih političkih partija iskren u svojim namjerama i svom djelovanju. Stoga moja podrška SDP-u nije ničim uslovljena, niti je bilo čime iznuđena. To je iskrena podrška jedinoj partiji za koju sam duboko uvjeren da će nastaviti da se zalaže za sve ono što je Crnoj Gori potrebno da bi Crna Gora bila jaka", kazao je Mugoša.

Dodaje da predstoji izbori traže odgovornost za glas koji dajemo.

"Ovi izbori opredjeliće budućnost Crne Gore u teškom i važnom periodu njenog razvoja. Stoga je veoma važno da pravi ljudi budu na pravim mjestima, da se okrenemo samima sebi, i krenemo putem sigurne budućnosti, a ta budućnost je Jaka Crna Gora u Evropskoj uniji. Stoga još jednom, pozivam sve dobronamjerne građane koji vole svoju zemlju, da zajedno podržimo SDP i time budemo mirni da će Crna Gora biti u sigurnim rukama i na pravom putu, a to je put pravde, istine, put koji garantuje bolji život svih građana u jakoj Crnoj Gori", zaključuje Mugoša.

Preporučujemo za Vas