Sjednica SO Budva u subotu: Smjenjuju Savjete Grad teatra, Biblioteke, Muzeja i galerije, Sportskog centra i RTV Budva

Na dnevom redu je 29 odluka, a sjednica će biti održana u skupštinskoj sali

11881 pregleda 446 reakcija 47 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Anđela Ivanović, koja je voljom većine imenovana za predsjednicu Skupštine opštine, zakazala je po hitnom postupku sjednicu lokalnog parlamenta za subotu.

Ivanovićka se, na prijedlog Nikole Divanovića, pozvala na Poslovnik te ponovo, treći put u proteklih mjesec i po dana, zakazala po hitnom postupku zasijedanje, i to i ovoga puta u subotu.

Na dnevom redu je 29 odluka, a sjednica će biti održana u skupštinskoj sali.

Na dnevnom redu nije odluka o deblokadi, već će Divanović, odborničkom većinom imenovan za gradonačelnika, predočiti informaciju o “ preduzetim aktivnostima na deblokadi računa”.

Pred odbornike skupštinske većine - 17 odbornika DPS, SD, Crnogorska i odbornik Stevan Džaković, nalazi se set odluka o razrješenju predstavnika doskorašnje administracije.

Nakon opštinskih preduzeća, sada su na red došle i ustanove kulture, pa će tako biti smijenjeni savjeti JU” Grad teatar”, JU “ Muzeji i galerije Budve” i JU “ Narodna biblioteka Budve”. Smjenjen će biti i Savjet RTV Budva , kao i odbor direktora Mediteranskog sportskog centra i Sportsko rekreativnog centra, kao i preduzeća Otpadne vode.

Bonus video: