Radović: DPS u Komunalnom zaposlio penzionera Medigovića, uzeo tri otpremnine i uništio nekoliko preduzeća

"Sada kada je kao penzioner je zapošljen u Komunlanom
preduzeću, kao nekakav ekspret. Pa svako preduzeće u koje je do sada radio je pošlo u more, doživjelo finansijski kolaps. E to je DPS", poručio je Radović

14092 pregleda 57 reakcija 20 komentar(a)
Branko Medigović jutros u Komunalnom preduzeću, Foto: Demokratska Crna Gora
Branko Medigović jutros u Komunalnom preduzeću, Foto: Demokratska Crna Gora

Funkcioner Demokrata Krsto Radović, koga je odbornička većina smijenila sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Budva, jutros je na protestu ispred zgrade Opštine, objavio da je Komunalnom preduzeću gdje je smijenjen Odbor direktora, novo rukovodstvo zaposlilo kadar DPS-a, penzionera Branka Tufa Medigovića.

Radović je kazao da je Medigović "do sada od državnih firmi uzeo tri otpremnine".

"Ovi uzurpatori vlasti pokušavaju da naprave neki film, pošto oni očigledno žive u filmu, kao da je sve normalno, kao da sve normalno funkcioniše. Nažalost, ništa nije normalno, nije normalno da se onako upada u Opštinu, nije normalno da imamo ovakvom obezbjeđenje, nije normalno da su od Hotelske grupe "Budvanska rivijera" i Opštine napravljenje policijske stanice. To ništa nije normalno. Nije normalno da se ljudi smjenjuju i skupštinske sjednice zakazuju 20 dana pred izbore, pa čak i ovakvoj Crnoj Gori koja je skliznula u potpunu diktaturu. Te ljude nije briga i oni misle samo na lični interes", kazao je Radović.

On je ustvrdio da "koliko su uzurpatori vlasti nenormalni i koliko boluju od bolesti izliv vlasti u mozak" je činjenica da zaposleni ne primaju plate.

"Pa sa tim smo završili 2016. godine. Nije normalno da sve vrijeme se otpuštaju radnici, kada je korona, kada nema sezone, ostavljaju ljude bez kore hljeba. Oni se ne pitaju kako ovaj narod koji radi u Opštini živi zadnja tri mjeseca. Više od 90 odsto njih je opterećeno kreditima. I onda predstavljaju se kao neke mlade snage, pa u, zamislite, Komunalnom preduzeću zaposle čovjeka Branka Tufa Medigovića koji je već radio u nekoliko državnih firmi i uzeo tri otpremnine. Sada kada je kao penzioner je zapošljen u Komunlanom preduzeću, kao nekakav ekspret. Pa svako preduzeće u koje je do sada radio je pošlo u more, doživjelo finansijski kolaps. E to je DPS", poručio je Radović.

Radović je kazao da DPS-u na terenu kampanju radi "povampirani političari koji su priznali krađu i krivična djela".

"A to je dokaz da oni ništa drugo ne znaju nego da kradu. Njima plate poštovani građani, ne trebaju jer su toliko pokrali, da to nije normalno. I onda sada postavljaju uhljebu koji hoće još da pljačkaju, primjer toga je Medigović, nema preduzeća u opštini Budva koje nije prošao i sada se kao penzioner zapošljava. Pa to je bruka i sramota. Poručujem im da je to još koji dan i da 30. avgusta, sve ono što nije normalno ćemo vratiti u normalu. Imate ljude koji su časno i pošteno radili u ovoj Opštini tri i po godine, vratili dugove, gradili, isplaćivali redovno zarade i omogućili da zaposleni žive na pristojan način", poručio je Radović.

Bonus video: