Marković: Vlada nastavlja stratešku politiku razvoja sjevernog regiona

"U protekle tri i po godine samo putem projekata Uprave javnih radova u Andrijevicu uloženo više od 2,5 miliona eura“, saopšteno je na sastanku premijera i predsjednika Opštine Srđana Mašovića

2185 pregleda 2 komentar(a)
Mašović i Marković, Foto: Gov.me
Mašović i Marković, Foto: Gov.me

Andrijevica je primjer stvaranja nove vrijednosti u turizmu, poljoprivredi i energetici od čega koristi imaju i lokalna zajednica i građani, ocijenio je premijer Duško Marković i dodao da će Vlada nastaviti stratešku politiku razvoja sjevernog regiona.

Na sastanku Markovića sa lokalnim rukovodstvom na čelu sa predsjednikom Opštine Srđanom Mašovićem, konstatovano je da je jedno od glavnih obilježja ove Vlade realizacija razvojnih projekata u cijelom sjevernom regionu zahvaljujući čemu je i u Andrijevici registrovan vidan napredak.

"U protekle tri i po godine samo putem projekata Uprave javnih radova u Andrijevicu uloženo više od 2,5 miliona eura“, saopšteno je na sastanku.

Rukovodstvo Andrijevice je, kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose sa javnošću, informisalo Markovića o radu lokalne uprave naglasivši da se u toj opštini sve obaveze realizuju pravovremeno i u skladu sa propisima.

Sastanku je prisustvovao direktor Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić.

Bonus video: