SDP: Igor Jovović podržao listu "SDP- Jaka Crna Gora"

"Promjene su nužne kada se u pitanje dovodi građanska Crna Gora i njen evropski put. Zato sam odlučio napraviti korak kojim ću postati dio najdosljednije partije na političkoj sceni Crne Gore. Izabrao sam SDP zato što je to jedina partija, po mom ličnom uvjerenju, koja je autentično demokratska partija" - naveo je Jovović

10376 pregleda 65 reakcija 66 komentar(a)
Jovović, Foto: SDP
Jovović, Foto: SDP

Igor Jovović član predsjedništva Demosa podržao je listu "SDP - Jaka Crna Gora", saopšteno je iuz SDP-a.

Kako saopštavaju, Jovović je u izjavi za medije istakao da je jedino jaka SDP garant evropske Crne Gore koja pripada svim građanima.

"Promjene su nužne kada se u pitanje dovodi građanska Crna Gora i njen evropski put. Zato sam odlučio napraviti korak kojim ću postati dio najdosljednije partije na političkoj sceni Crne Gore. Izabrao sam SDP zato što je to jedina partija, po mom ličnom uvjerenju, koja je autentično demokratska partija" - naveo je Jovović, kaže se u saopštenju.

Kako saopštavaju, on je kao razlog za podršku naveo da se SDP dosljedno i temeljno bori protiv tajkunizacije Crne Gore i da se radi o partiji koja je odgovorna prema svim građanima Crne Gore.

"SDP je moj izbor zato što su u vremenu kriza, nacionalnih i vjerskih podjela, jedini svojim prijedlozima i stručnošću pokazali da brinu o svim građanima i njihovom boljem životu. SDP će kada preuzme odgovornost naplatiti poreze od povlašćenih tajkuna i stvarati sistem koji će ravnopravno tretirati sve građane CG. Tako ćemo smanjiti državni dug, obezbijediti prosječnu platu od 700€ i Crnu Goru dovesti na prag EU u naredne 4 godine" - istakao je član Jovović, kaže se u saopštenju.

Bonus video: