Zirojević: SD ne kalkuliše državnim interesima

“Nijesmo kalkulisali državnim interesima niti ideološki lutali, već su građani sa nama načisto. Na taj način, dosljednošću, pravdali smo svaki glas i svaku podršku SD-u, a siguran sam da će građani kaziti poltičke subjekte koji su, ne poštujući one kojima su dali obećanja, mijenjali ključne političke stavove sa promjenom vjetrova”, kaže se u saopštenju Zirojevića

5823 pregleda 90 reakcija 67 komentar(a)
Zirojević, Foto: SD
Zirojević, Foto: SD

Posljednjih pet godina, od osnivanja, Socijaldemokrate su stabilno upravljale povjerenim resorima, ostvarujući konkretne rezultate, kazao je portparol SD-a Nikola Zirojević.

Kako je ocijenio , Socijaldemokrate vode ljudi koji su od početka svojih karijera na istom putu – putu građanske, multinacionalne, multivjerske, evropske i antifašističke Crne Gore.

“Nijesmo kalkulisali državnim interesima niti ideološki lutali, već su građani sa nama načisto. Na taj način, dosljednošću, pravdali smo svaki glas i svaku podršku SD-u, a siguran sam da će građani kaziti poltičke subjekte koji su, ne poštujući one kojima su dali obećanja, mijenjali ključne političke stavove sa promjenom vjetrova”, kaže se u saopštenju Zirojevića.

Kako tvrdi, oni su partija koja u prvi plan stavlja mlade ljude, iz razloga što, kako je kazao, se moramo oslobiti floskula da su mladi budućnost.

"Oni jesu budućnost, ali su prije svega sadašnjost Crne Gore i najvredniji kapital koji naša zemlja ima”, navodi Zirojević.

On je izrazio uvjerenje da će tako biti i u naredne četiri godine i dodao “jer naši sugrađani prepoznaju prave ideje i one koji riječi uvijek pretvaraju u djela. Takve su Socijaldemokrate Crne Gore”.

“Zato, umjesto priče – radimo. Umjesto dijeljenja – okupljajmo. Umjesto svađa – razgovarajmo. Pristojno i građanski. Kako nam i dolikuje”, zaključuje se u Zirojevievom saopštenju.

Bonus video: