"PLASIRALI PODMETAČINE I MONSTRUOZNE LAŽI"

DPS Berane: URA pokazala da je izgubila i posljednje zrno političkog dostojanstva

"Iako su klevetama pokušali da diskredituju nosioca naše liste Bogdana Fatića, uspjeli su samo da sebe unize. Sve što su naveli u svom saopštenju je netačno"
88 pregleda 26 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 01.02.2019. 10:41h

Današnjim saopštenjem URA je pokazala da je izgubila i posljednje zrno političkog dostojanstva, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Berane.

Beranska URA optužila je danas nosioca liste DPS-a u tom gradu, Bogdana Fatića da su sa njegove IP adrese slate poruke najgore mržnje u najgorem mogućem obliku.

"Podmetačine i monstruozne laži koje je danas plasirala URA u svom saopštenju, samo pokazuju u kakvoj se panici nalaze predstavnici ove marginalne grupe. Iako su klevetama pokušali da diskredituju nosioca naše liste Bogdana Fatića, uspjeli su samo da sebe unize. Sve što su naveli u svom saopštenju je netačno. O konkretnom slučaju vođen je postupak i tada je utvrđeno da se nepoznato lice, počinilac ovog djela, u dužem periodu, sa raznih lokacija konektovao na više raznih wi-fi priključaka u gradu, a od toga samo jednom na Bogdanov, i to u susjednom lokalu, do kojeg je dopirao signal Bogdanove mreže. Dakle, sve ono što ste naveli u vašem saopštenju je laž i manipulacija. O vašoj inventivnosti svjedoči i činjenica da ste ovu podmetačinu već pokušali da plasirate građanima i pred prošle parlamentarne izbore, ali isto kako vam tada to nije pošlo za rukom, neće ni sada", navodi se u saopštenju DPS Berane.

Oni su pručli URI da treba da znaju da ovakvim manipulacijama samo sebi prave štetu.

"Jer građani dobro znaju ko je Bogdan Fatić i o kakvom čovjeku je riječ. To će se najbolje potvrditi već 5. februara, kada će ubjedljivom pobjedom koalicije "Berane pobjeđuje", Bogdan Fatić postati predsjednik Opštine Berane, a vas, uvjereni smo, neće biti u beranskoj Skupštini", kazali su iz DPS Berane.