Crno na bijelo: Stijepović i Maraš iz prvih redova u Zeti u “odbranu” Crne Gore

“Umjesto da su u prvim redovima na optuženičkim klupama, likovi poput Stijepovića i Maraš iz prvog reda sa skupa u Zeti zajedno sa šefom Đukanovićem poručuju da će odlučno odbraniti Crnu Goru"

8170 pregleda 141 reakcija 89 komentar(a)
Maraš i Stijepvoić, Foto: Platforma Crno na bijelo
Maraš i Stijepvoić, Foto: Platforma Crno na bijelo

Balša Vujačić iz koalicije "Crno na bijelo" kazao je da je sinoć na skupu DPS-a u Zeti iz prvih redova sa Slavoljubom Migom Stijepovićem i Vericom Maraš kao “garantima očuvanja države ali po pravilima DPS-a, dakle države kriminala i korupcije poslata poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore zbog čega tu partiju ne treba nipošto glasati".

Vujačić ističe da DPS-u više ništa nije ostalo za predstaviti "osim likova u vidu Slavoljuba Miga Stijepovića i Verice Maraš, ali da su to i pravi reprezenti DPS politike u prethodnih trideset godina."

“Dakle, reprezenti jedne naopake, osvjedočeno kriminalne i korupcionaške politike koja je državu Crnu Goru i njene građane koštala milijardama eura. Iza takvih likova, koji se na skupovima DPS-a nalaze u prvim redovima kriju se najprljaviji poslovi koji su se mogli realizovati u prethodnih tri decenije”, kaže Vujačić.

Smatra da je to najbolja moguća predizborna poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore "zbog čega ni glasa ne treba dati Demokratskoj partiji socijalista."

“Umjesto da su u prvim redovima na optuženičkim klupama, likovi poput Stijepovića i Maraš iz prvog reda sa skupa u Zeti zajedno sa šefom Đukanovićem poručuju da će odlučno odbraniti Crnu Goru. Pametnome dosta”, zaključuje Vujačić ispred koalicije "Crno na bijelo".

Bonus video: