Danilović: Jasno je da opozicija neće imati zajedničkog kandidata na predsjedničkim izborima

"UCG se zbog svega okreće sebi i mirno čekamo sud javnosti - neko će ubrzo polagati račune za ovakvu, nerazumnu opozicionu politiku", rekao je Danilović
55 pregleda 23 komentar(a)
Goran Danilović, Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Goran Danilović, Ujedinjena Crna Gora, Foto: Ujedinjena Crna Gora
Ažurirano: 28.01.2018. 17:34h

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kazao je da uslova za održavanje "poštenih" predjedničkih i lokalnih izbora nema i da je opozicija "zaboravila šta je tražila" i protiv koga se bori.

"Sada je već izvjesno da neće biti zajedničkog opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima jer, navodno "veliki", opozicioni subjekti ne žele da se dogovore. Nestranačka ličnost iza koje bismo stali svi ublažila bi sve nedostatke izbornog procesa. Ipak, niti je ko predlaže niti je to zajednički interes. Nudi nam se da podržimo ovog ili onog stranačkog kandidata, ovu ili onu grupaciju, ovaj ili onaj gubitnički koncept. UCG se zbog svega okreće sebi i mirno čekamo sud javnosti - neko će ubrzo polagati račune za ovakvu, nerazumnu opozicionu politiku", rekao je Danilović.

Danilović je prisustvovao prvoj redovnoj Skupštini UCG, opštinske organizacije Bijelo Polje, na kojoj je za predsjednika odbora izabran Nikola Raosavljević.

Predsjednik IO UCG Goran Radonjić podsjetio ne na sve pozive te partije opozicionim kolegama da se sarađuje bez međusobnog ucjenjivanja.

Bonus video: