Krivokapić: Propala bjelopoljska industrijska zona simbol rada aktuelne vlasti

Krivokapić je poručio da će se koalicija ,,Za budućnost Crne Gore'' boriti da sanira "posljedice režimske pohare" i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspije.

5730 pregleda 20 reakcija 22 komentar(a)
Krivokapić sa saradnicima posjetio Bijelo Polje, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Krivokapić sa saradnicima posjetio Bijelo Polje, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Propala bjelopoljska industrijska zona je simbol rada aktuelne vlasti koja je uništila ekonomiju, poručio je nosilac izborne liste koalicije ,,Za budućnost Crne Gore'' Zdravko Krivokapić, koji je sa saradnicima danas posjetio Bijelo Polje.

On je, kako je saopšteno, poručio da će se koalicija ,,Za budućnost Crne Gore'' boriti da sanira "posljedice režimske pohare" i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspije.

Ako želimo da naša zemlja ima budućnost, kazao je Krivokapić, ta odluka se donosi 30. avgusta ili nikada.

,,Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše djece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo'', poručio je Krivokapić.

Prilikom posjete hramu Sv. Petra i Pavla, Krivokapić je kazao da je borba protiv aktuelnog režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

,,Ovo je i duhovna borba koja u konačnom treba da dovede i do bratskog pomirenja. Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svjetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svjetlost je u ostanku naše djece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, zaključio je Krivokapić.

Bonus video: