URA Ulcinj: Marković uoči izbora u grad dovukao mehanizaciju Monteputa

"Na šta je spala država, kada premijer pravi najveću svečanost od otvaranja ulice, koja je jedva toliko široka da jedno vozilo njome prođe", navodi se u saopštenju ulcinjskog odbora pokreta URA
79 pregleda 34 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2018. 16:43h

Ulcinjski odbor Građanskog pokreta URA optužio je premijera Duška Markovića da je uoči lokalnih izbora u Ulcinju, koji su zakazani za 4. februar, "dovukao svu mehanizaciju državnog preduzeća "Monteput" u naselje Meterize".

Naveli su da se "požurilo" da se u nedelju asfaltira i otvorio 50 metara puta.

Iz URA su dostavili fotografije, na kojima se vide kamioni "Monteputa".

"Svoju predizbornu posjetu Ulcinju, kao jedinoj siromašnoj opštini na primorju koja decenijama trpi devastaciju DPS-a, predsjednik Vlade koristi da "inaguriše" 50 metara asfalta u Meterizima. Na šta je spala država, kada premijer pravi najveću svečanost od otvaranja ulice, koja je jedva toliko široka da jedno vozilo njome prođe", navodi se u saopštenju ulcinjskog odbora pokreta URA.

Iz URA su podsjetili da su ranije kritikovali poslovanje državnog preduzeća "Monteput" čiji su članovi borda direktora najviši funkcioneri DPS-a jer "svake godine sebi dijele velike bonuse "zbog pozitivnog poslovanja preduzeća"".

"Istu zloupotrebu danas sprovodi i DPS, koji dovlači svu moguću mehanizaciju u Meterize, kako bi najavio posjetu premijera Duška Markovića, koja je zakazana za večeras, na lokaciji "ukrašenoj" posterima DPS-a", navodi se u saopštenju u pokretu URA.

Galerija

Bonus video: