Marić: HRS je osnovana da traje

Samo transparentno sprovođenje zakonske regulative će onemogućiti stvaranje privilegiranih i bilo kakvih monopola, poručio je nosilac liste "Hrvatska reformska stranka Crne Gore - HRS"
2552 pregleda 7 komentar(a)
Marić, Foto: HRS
Marić, Foto: HRS
Hrvatska reformska stranka Crne Gore je formirana na inicijativu značajnog broja predstavnika hrvatskog naroda, kako bi povratili povjerenje u izvorni građanski koncept, ali i svoje političke predstavnike, izjavio je Radovan Marić, nosilac liste "Hrvatska reformska stranka Crne Gore - HRS".
Marić je kazao da je država Crna Gora kroz zakonsku regulativu na kvalitetan način uredila položaj manjinskih zajednica, te time i Hrvata.
"Naravno, položaj hrvatske nacionalne zajednice može se još bolje i kvalitetnije unaprijediti, a za to smo isključivo sami odgovorni. Uključivanjem Hrvata u društveno politički život, srazmjerno svojoj zastupljenosti, smatram da ćemo biti učinkovitiji i efikasniji u stvaranju preduslova za bolji i kvalitetniji život", naglasio je Marić.
Poručuje da će samo transparentno sprovođenje zakonske regulative onemogućiti stvaranje privilegiranih i bilo kakvih monopola, te da će na taj način isključivo svojim znanjem, sposobnošću i stručnošću svako dobiti jednaku šansu.
Marić je kazao i to da će vrijeme pred nama pokazati da je HRS stranka budućnosti i da ima iskreniji pristup građanskom konceptu crnogorskog društva.
"HRS je osnovana da traje i vrijeme pred nama će to dokazati. Kao hrvatski reformisti pokazali smo iskreniji put izgradnje crnogorskog građanskog društva. Prvi put na izbornoj listi jedne stranke, koja predstavlja manjinski narod u Crnoj Gori, nalazi se i nekoliko nezavisnih intelektualaca, koji nisu pripadnici hrvatske nacionalne zajednice. Ta činjenica nas čini veoma ponosnim, jer ljudi biraju ljude", poručio je Marić.

Bonus video: