Krivokapić: Sada je ključni momenat da tridesetogodišnja bezbožnička vlast ode

On je istakao da se mora prestati sa "zloupotrebom i pljačkanjem resursa i bogatstava"

12591 pregleda 30 reakcija 29 komentar(a)
Krivokapić u Rovcima, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Krivokapić u Rovcima, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić, na predizbornom skupu održanom danas u Rovcima poručio da je sad ključni momenat da "tridesetogodišnja bezbožnička vlast ode", saopšteno je iz Socijalističke narodne partije.

"Pred nama je samo jedan put - put pobjede i zato svu snagu i energiju treba da uložimo da dokažemo da je u pravu onaj koji je za Boga. Nakon donošenja sramnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, natjerani smo da branimo našu vjeru. Jedini zadatak koalicije je da našoj djeci obezbijedi život dostojan čovjeka", kazao je Krivokapić. On je istakao da se mora prestati sa "zloupotrebom i pljačkanjem resursa i bogatstava".

"Sadašnja vladajuća struktura ne haje ni za Ustav, ni za zakone, ni za naše mišljenje. Raj koji nam je dat od Boga moramo sačuvati za naše potomke. Posle 30. avgusta Crna Gora će biti onakva kakvu su je naši preci ostavili", dodao je Krivokapić. Kako se navodi u saopštenju, Krivokapić je pozvao prisutne da izađu na izbore i da glasaju za budućnost i boljitak Crre Gore.

Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP CG, rekao je da pred nama nijesu obični izbori, već da se radi o "opstanku našeg društva". "Vlast nam je uzela pismo, jezik, a sada bi i vjeru. Živimo u najtežem periodu za Crnu Goru od 1945. godine, u neviđenoj političkoj, ekonomskoj i institucionalnoj krizi. Dužni smo da branimo sebe i svoja ognjišta", kazao je Ivanović. On je zahvalio profesoru Krivokapiću što je prihvatio da vodi koaliciju i da dâ svoj doprinos "rušenju ove odnarođene vlasti".

"Svi moramo biti odgovorni prema sebi, svojoj porodici i onima koji dolaze i dati sve od sebe da nakon 30. avgusta Crnoj Gori krene nabolje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: