"scenario od 2016. se ne smije ponavljati”

Danilovgradska URA: Ni Služba spasavanja neće spasiti DPS

"Ispada da su vatrogasci iz Danilovgrada morali odvojiti dvije ili tri mjesečne zarade za donacije DPS-u a neki i više od toga. Još više je simptomatično to što su donacije svi izvršili istoga dana”, navode u danilovgradskoj URI

2736 pregleda 69 reakcija 68 komentar(a)
URA Danilovgrad, Foto: GP URA
URA Danilovgrad, Foto: GP URA

Po ustaljenoj praksi DPS-a, već viđenoj i prethodnih izbornih ciklusa na mnoge načine se pokušavaju zamaskirati tokovi novca za upumpavanje u kampanju a ovoga puta u Danilovgradu se to radi preko radnika službe za spasavanje što je otkrio NVO MANS, stoji u saopštenju danilovgradskog odbora URA.

Oni kažu ni da donacije službe za spasavanje ovoga puta neće spasiti DPS sigurnog poraza.

“Dakle opet imamo paradoksalnu situaciju da donacije DPS-u dolaze od ljudi koja imaju, kao i mnoštvo građana Crne Gore, skromnu platu. Ispada da su vatrogasci iz Danilovgrada morali odvojiti dvije ili tri mjesečne zarade za donacije DPS-u a neki i više od toga. Još više je simptomatično to što su donacije svi izvršili istoga dana”, navode u danilovgradskoj URI.

Oni ističu i da je na rukovodećem položaju u Službi spasavanja u Danilovgradu funkcioner lokalnog DPS-a i da to dovoljno govori u prilog cijeloj situaciji oko donacija.

“Pozivamo nadležne organe da uđu u tokove novca koji se žele zakamuflirati kako bi prljavi novac nesmetano ulazio u kampanju vladajućeg DPS-a. Scenario od 2016. se ne smije ponavljati”, stoji u zaključku saopštenja danilovgradske URE.

Povezani članci

12. Avgust 2020.

I vatrogasci čašćavaju DPS po 1.500 eura