SNP: Otkad se prave parkovi koji nisu namijenjeni djeci

"Posao se ne može raditi na ovako traljav način i do pola, a u cilju da se pred izbore prikupe politički poeni", kazali su iz SNP

2039 pregleda 0 komentar(a)
Logo, Foto: Arhiva Vijesti
Logo, Foto: Arhiva Vijesti

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica pitao je nadležne u Glavnom gradu otkad se prave parkovi koji nisu namijenjeni djeci?

Nakon pitanja udruženja "Roditelji" da li će nedavno otvoreni podgorički park biti dodatno obezbijeđen s obzirom da trenutna drvena ograda povezana kanapima nije dovoljno bezbjedna za djecu koja borave u tom parku iz preduzeća „Zelenila“ stigao je nesvakidašnji odgovor.

"Naime, iz ovog gradskog preduzeća rečeno je da pomenuti park nije namijenjen djeci! Bilo je neophodno razmišljati unaprijed jer se lako može desiti da neko dijete u žaru igre i zabave odluči da preskoči ogradu, što bi imalo tragične posledice. Takođe, starija djeca često izlaze bez pratnje roditelja, pa je rizik još veći.". navodi se u saopđtenju SNP:

Odbor SNP Podgorica poziva nadležne u preduzeću „Zelenilo“ i u gradskoj upravi da što prije isprave ovu grešku i da omoguće roditeljima i djeci bezbjedan i ugodan boravak u ovom parku.

"Posao se ne može raditi na ovako traljav način i do pola, a u cilju da se pred izbore prikupe politički poeni. Podsjećamo da sve što se u Podgorici gradi finansiraju njeni građani i da oni očekuju da za svoj novac dobiju kvalitetnu i bezbjednu infrastrukturu", zaključili su iz SNP-a.

Bonus video: