Bardić: Nećemo praviti kompromise oko ključnih interesa Crne Gore

"Podjelama se nećemo baviti, to ne priliči onima čiji je imperativ odgovorno i ozbiljno bavljenje politikom, te znanje, dosljednost i mladi i stučni ljudi. Zato mi odlučujemo“

2283 pregleda 49 reakcija 49 komentar(a)
Stanislava Bardić, Foto: Socijaldemokrate
Stanislava Bardić, Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate tvrde da su partija drugačije političke kulture, koja baštini vrijednosti nezavisne, građanske, multietničke, sekularne, antifašističke i evroatlantske Crne Gore i da se fokusirala na realne izazove sa kojima se suočavaju građani Crne Gore.

Stanislava Bardić kandidatkinja na listi "Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Mi odlučujemo Dosljedno" kazala je da oni nude rješenja i preuzimamo odgovornost za mnoge razvojne procese u Crnoj Gori.

"Nijesmo niti ćemo praviti kompromise kada je riječ o ključnim interesima naše države. Ti interesi su sasvim jasni, građanska i evropska Crna Gora", navela je Bardić.

Istakla je da su Socijaldemokrate bile i ostale privržene temeljnim vrijednostima samosvjesne i savremene Crne Gore, dodajući da kao istinski zastupnici socijaldemokratske ideje nikada nijesu ulazili u neprincipijelne koalicije ni na državnom ni lokalnom nivou.

Prema njenim riječima činjenica da građanke i građani Socijaldemokratama daju sve veću podršku svjedoči tome da prepoznaju i znaju da se u SD-u nalaze ljudi koji se ne plaše da preuzmu odgovornost i iza kojih stoje konkretni rezultati.

"Podjelama se nećemo baviti, to ne priliči onima čiji je imperativ odgovorno i ozbiljno bavljenje politikom, te znanje, dosljednost i mladi i stučni ljudi. Zato mi odlučujemo“, poručila je Bardić.

Bonus video: