Đukanović: Cilj DPS-a je evropski kvalitet života svakog građanina, za ostvarenje potrebno još vremena

"...ono što je izvjesno jeste da smo na dobrom putu i da ubrzano sustižemo zaostatak za savremenim evropskim državama", rekao je Đukanović

15791 pregleda 973 reakcija 283 komentar(a)
Đukanović danas u Danilovgradu, Foto: DPS
Đukanović danas u Danilovgradu, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista ima ostvarene rezultate "koji nam daju za pravo da tražimo povjerenje da vodimo državu ka novim ekonomskim uspjesima".

To je kazao predsjednik partije Milo Đukanović tokom posjete Opštinskom odboru DPS Danilovgrad u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore.

Đukanović je istakao da predstojeći izbori "ponovo imaju karakter istorijskih, jer na njima još jednom branimo ono što smo stvarali".

"A ostvarili smo san naših predaka - sačuvali mir, obnovili državu i vratili joj i ekonomsko dostojanstvo. Ova ostvarenja su bila moguća zahvaljujući tome što smo imali viziju, i što je Demokratska partija socijalista imala kapacitet da tu viziju i ostvari".

Predsjednik DPS-a je dodao da je pređeno "više od pola puta", te da su "sada pred nama novi izazovi - još snažniji i dinamičniji ekonomski razvoj".

"Cilj Demokratske partije socijalista je evropski kvalitet života svakog građanina. Za ostvarenje tog cilja potrebno nam je još vremena, ali ono što je izvjesno jeste da smo na dobrom putu i da ubrzano sustižemo zaostatak za savremenim evropskim državama", rekao je Đukanović.

Dodao je da je optimista u pogledu izbornog rezultata u Danilovgradu, te da optimizam temelji "na dobrom radu lokalne uprave, kao i Opštinskog odbora".

Bonus video: