Video koji je izavao sjajne reakcije zbog dočeka u jednom budvanskom hotelu

Spotom se najprije prikazuju djevojka i mladić u momentu dok se bude u hotelskom smještaju, negdje u Budvi, u periodu kada bi se, po zvukovima koji do njih dopiru, prije moglo pomisliti da su usred nekog buvljaka, nego Budve, kraljice našeg turizma

45738 pregleda 0 komentar(a)
Iz videa koalicije "Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Iz videa koalicije "Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija

U Budvi se 30. avgusta održavaju lokalni izbori. Paralelno sa kampanjom za Parlamentarne izbore vodi se i intenzivna kampanja za lokalne izbore u kraljici crnogorskog turizma.

Tu kampanju je, nažalost, obilježilo pravno, političko i policijsko nasilje koje već nekoliko mjeseci traje u Budvi, te zabranjivanje odbornicima opozicije, bez jasnog osnova, da uđu u zgradu Skupštine opštine Budva.

No, da u fokusu kampanje za lokalne izbore u Budvi ne bude samo privatno, „ja sam ja“ obezbjeđenje i policijski kordoni, pobrinuli su se sa liste „Dragan Krapović – 'Budva je naša nacija' – Demokrate – Demokratska Crna Gora“ koji su svoju političku poruku građanima Budve odlučili da prenesu na kreativniji i publici, a time i potencijalnim biračima, prijemčiviji način.

Spotom koji su sinoć objavili na FB stranici i YT nalogu Demokrata podsjetili su nas na to kako se je prema prestižnom statusu kraljice turizma, koji Budva odavno ima, odnosila prethodna vlast, na čelu sa Demokratskom partijom socijalista.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Spotom se najprije prikazuju djevojka i mladić u momentu dok se bude u hotelskom smještaju, negdje u Budvi, u periodu kada bi se, po zvukovima koji do njih dopiru, prije moglo pomisliti da su usred nekog buvljaka, nego Budve, kraljice našeg turizma.

Aluzija na privremene objekte, vašar i buku koji su cvjetali cijelo vrijeme dok je Budvom upravljao DPS, očigledna je. Naravno, djevojka i mladić se odmah pakuju i odlaze.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Drugi trenutak koji je prikazan spotom prikazuje istu djevojku i mladića prilikom njihovog drugog dolaska. Na recepciji su hotela, nepovjerljivi i sumnjičavi, ali odsustvo buke koja ih je ranije dočekivala u Budvi, ubrzo ih uvjerava da su ovog puta došli na top destinaciju neuprljanu politikom DPS-a.

foto: Koalicija Mir je naša nacija

Publici i potencijalnim biračima u poenti spota je poslata jasna i optimistična poruka: u Budvu će se vraćati turisti, nikako DPS. Štaviše – nevraćanje DPS-a je potreban i dovoljan uslov za vraćanje turista.

Prije ovog spota Koalicija “Mir je naša nacija” emitovala je na desetine drugi spotova, među kojima je sljedeći spot izazvao najveću pažnju: