DPS Zeta: Dovešćemo do sloma kleronacionalističkih struktura u Zeti

"Zar da se uplašimo od onih koji sa lažnih profila blate i kleveću ugledne mještane Zete? Pozivamo ih da se zapitaju kome je takvo ponašanje svojstveno. I pozivamo ih da se zamisle nad time kako će nas srijetati nakon 30. avgusta", kazali su iz DPS Zeta

2834 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Logo, Foto: DPS
Logo, Foto: DPS

Crna Gora i Demokratska partija socijalista (DPS) odnijeće pobjedu u Zeti, a oni će se potruditi da ta pobjeda u njihovom zavičaju bude jedna od najvećih koje Zećani pamte od uvođenja višestranačja, kazali su članovi DPS Zeta.

Poručili su protivnicim koji im kače mete među komšijama i bratstvenicima da su ih time motivisali da daju puni doprinos borbi koja će dovesti do "aspolutnoga sloma kleronacionalističkih struktura sa područja Zete".

"Očito je da među našim političkim suparnicima vlada panika, jer kako drugačije ocijeniti stanje uma onih koji pod velom noći kače imena komšija na saobraćajnu signalizaciju, nazivajući ih špijunima?! Zar da se uplašimo od onih koji sa lažnih profila blate i kleveću ugledne mještane Zete? Pozivamo ih da se zapitaju kome je takvo ponašanje svojstveno. I pozivamo ih da se zamisle nad time kako će nas srijetati nakon 30. avgusta, kad će im i konačno postati jasno da su uslužna usta koja služe isključivo da iz mraka laju, lažu i kleveću", navodi se u saopštenju članova DPS Zeta.

Navode da borba za slobodu Crne Gore nika nije bila jednostavna, ali da je njihovim precima bilo lako ginuti za svetinju jer su znali da Crnu Goru ostavljaju u ruke "kućićima i sojevićima a ne izdajnicima i izrodima".

"Zato neka naši politički protivnici ne misle da nas mogu zastrašiti lažima i klevetama, nego neka smišljaju kako će, nakon ubjedljivoga poraza koji će doživjeti, postaviti odbranu na crnogorskim sudovima. A tužićemo ih, naravno, kad za to budemo imali vremena. U međuvremenu, grabimo u novu pobjedu", zaključili su u saopštenju.

Bonus video: