"NE PREZAJU OD NAJPRIZEMNIJIH PORUKA"

Pribilović: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma

"Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu"

4397 pregleda 31 reakcija 32 komentar(a)
Suzana Pribilović, Foto: Screenshot
Suzana Pribilović, Foto: Screenshot

Građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u gradu tokom prethodna dva mjeseca. Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledzija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana, saopštila je kandidatkinja za odbornicu sa liste "Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović-DPS, SD, Crnogorska, LP" Suzana Pribilović.

"Bivša vlast u Budvi je čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu. Pokazalo se da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a", navela je Pribilović.

Dodaje da politička konkurencija DPS-a "danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom - da podijele bratstva, kumove i rođake".

"Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu. Javno su se narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše. Poštovani građani, kolektivno ne smijemo dozvoliti da to valorizuju. Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana", poručila je Pribolović.

Preporučujemo za Vas