PORUKA PREMIJERA

Marković dijaspori: Crna Gora je vaša država, uvijek ste dobrodošli kući

Premijer je pozvao dijasporu i građane Crne Gore u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede

33201 pregleda 6150 reakcija 376 komentar(a)
Marković, Foto: Gov.me
Marković, Foto: Gov.me

Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je dijaspori i građanima Crne Gore u inostranstvu da je, "uprkos neprimjerenim i nedobronamjernim porukama koje im upućuje opozicija, Crna Gora njihova država u koju mogu doći kad god požele."

„Ovih dana imali smo prilike da vidimo neprimjerene i nedobronamjerne poruke upućene od strane opozicije našoj dijaspori i našim građanima. Želim da podsjetim da je Crna Gora u najtežim trenucima epidemije koronavirusa, kada su mnoge druge države zatvarale svoje granice, obezbijedila povratak u našu zemlju svim našim državljanima, i to o trošku Vlade. Tada nije bilo ni kampanje za izbore, niti su izbori bili raspisani! Ali jeste bilo brige za crnogorskog čovjeka, i jeste bilo domaćinskog odnosa države prema svakom našem građaninu, gdje god da se nalazio. I tako će i ostati!“, saopštio je Marković.

Premijer je pozvao dijasporu i građane Crne Gore u inostranstvu da onima koji ih popisuju i potkazuju stranim državama, najbolji odgovor daju demokratski i civilizovano, u danima koji slijede.

„Poštovana dijasporo, Crna Gora je vaša država danas i za sva vremena. Vama je u njoj mjesto i u nju možete doći kad god poželite, i u svako doba! Dobrodošli kući! Da je vječna Crna Gora!“ – poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.