"ekspertska vlada nova manipulacija i čista improvizacija"

Anđušić: "Crno na bijelo" nastavlja da razotkriva svoju nesposobnost i loše namjere

Anđušić je dodao i da je "njima cilj da "građanskom" pričom uđu u biračko tijelo suverenističkog bloka, i ako bi ih zapalo da podrže anticrnogorsku opoziciju i tako sruše Crnu Goru"

12798 pregleda 122 reakcija 123 komentar(a)
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista

Mihailo Anđušić, kandidat za poslanika liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“, kazao je da "lista „Crno na bijelo“ nastavlja da razotkriva svoju nesposobnost i loše namjere".

On je dodao da "to ne uspijevaju da saniraju ni mediji njihovog osnivača, koji im bjesomučno ustupaju prostor i „peglaju“ propuste".

"Sve čemu služi njihova lista je prelazak cenzusa i obezbjeđivanje mjesta u Parlamentu za Abazovića, za još jedan mandat koji će potrošiti na primanje plate i izbjegavanje učešća u ključnim odlukama za budućnost države Crne Gore. Ali, sa takvim osnivačima i upravljačima Pokretom URA, ništa nije iznenađenje, iste su im ideje, politika i ljudi još od ekipe koja je pocijepala Pozitivnu Crnu Goru, do danas", saopštio je Anđušić.

On je istakao da su "svega 15 dana uoči izbora, osnivači za „Crno na bijelo“ smislili novu manipulaciju javnošću i čistu improvizaciju, da predstave „naredne sedmice“ tzv. buduću ekspertsku Vladu, svega sedam dana uoči glasanja, mada su izbori raspisani prije mjesec dana."

"Njihova priča nije primjerena ni za vođenje prosječne mjesne zajednice, a kamoli države, i nema tog eksperta koji može da ih iščupa iz kandži političkih ambicija medijskih tajkuna, spremnih na savez sa bilo kim, samo da se dočepaju mrvica vlasti koje bi im dodijelili iz DF-a", stoji u saopštenju Anđušića.

On je istakao da "uz ovakve manipulatorske i demagoške poteze, udružene sa sve očiglednijim razotkrivanjem krajnjih namjera liste „Crno na bijelo“, i taj cenzus za koji se bore biće upitan 30. avgusta".

Anđušić je dodao i da je "njima cilj da "građanskom" pričom uđu u biračko tijelo suverenističkog bloka, i ako bi ih zapalo da podrže anticrnogorsku opoziciju i tako sruše Crnu Goru".

"Istovremeno će im davati signale, kao što se vidi na juče objavljenoj fotografiji, da SPC i DF ne brinu, da je evropska retorika samo predizborna maska. Ipak ništa nijesu naučili iz nedavne prošlosti - od Pokreta za promjene do Demokrata. Dritan i njegova URA će se 30. avgusta uvjeriti da građani na biralištima surovo kažnjavaju političke sujete i nenaučene lekcije, iliti "trojanske konje"", zaključuje se u saopštenju.