odgovorio konataru

Anđušić: URA je trojanski konj DF-a

Koliko je lista "Crno na bijelo" kvalitetna i brojna, te koliku podršku ima najbolje govori činjenica "da ste potpise jedva skupili, a da je listu 'Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović' potpisalo oko 70.000 građana Crne Gore", kazao je Anđušić

6263 pregleda 187 reakcija 39 komentar(a)
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista
Anđušić, Foto: Demokratska partija socijalista

Kandidat za poslanika sa liste "Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“, Mihailo Anđušić, odgovorio je na reagovanje kandidata za poslanika sa liste “Crno na bijelo” i potpredsjednika Građanskog pokreta URA Miloša Konatara.

"Apsolutno razumijemo nervozu koja vlada u redovima URA zbog činjenice koje ste i sami svjesni - da umjesto projektovanog, u glavama vaših mentora tasa na vagi, više i ne vidite cenzus, ali ipak vam to ne daje za pravo da grubo vrijeđate i izmišljate. Licemjerno je prozivati nekog što ne dolazi na duele koje organizuju vaši šefovi iz medijskog koncerna Vijesti, a pogotovo kada takve prozivke dolaze iz partije koja je četiri godine pobjegla iz crnogorskog Parlamenta što je nezapamćeni presedan kada je u pitanju nepoštovanje građana i države. Za sve to vrijeme, dok su ostali poslanici održali stotine sjednica odbora i proveli stotine sati raspravljajući na plenumu o pitanjima koja su suštinska za život građana, vaš jedini poslanik Dritan Abazović bojkotovao je samo obaveze, dok je sve privilegije koje uključuju platu, plaćen mobilni telefon, itd. uredno prihvatao što je građane koštalo više od 100.000 eura", saopštio je Anđušić.

Koliko je lista "Crno na bijelo" kvalitetna i brojna, te koliku podršku ima najbolje govori činjenica "da ste potpise jedva skupili, a da je listu 'Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović' potpisalo oko 70.000 građana Crne Gore", dodaje on.

"O vašoj listi dovoljno govori i činjenica da je pojedini poslanički kandidati već napuštaju kao i članovi vaših opštinskih odbora a sve iz razloga što je prezrena namjera sa kojom je ova lista formirana. Dakle, uzalud i plaćeni tekstovi Gojka Perovića, uzaludna i priča vašeg šefa Dritana Abazovića kod vaših medijski šefova o državotvornosti vaše partije i uzalud plaćene objave po društvenim mrežama i komentari vaših botova. I vaše članstvo i čitava crnogorska javnost jasno je prozrela da građanski pokret URA predstavlja trojanskog konja Demokratskog fronta koji, 'Crno na bijelo', ima za cilj da preotme dio glasača iz suverenističkog biračkog tijela i prinese ih na oltar Srpskoj pravoslavnoj crkvi i vašim nalogodavcima. I to ne saopštavam ja, već je to saopštio vaš šef Dritan Abazović i novi lider vašeg koalicionog partnera Zdravko Krivokapić nazvavši vas trećim stubom sa kojim namjerava da pravi koaliciju. Ipak, gospodine Konatar, crnogorsko biračko tijelo je ove namjere već apsolutno prozrelo i zbog toga vam i podrška rapidno pada do te mjere da pojedini kandidati sa vaše liste i sami govore da neće glasati listu na kojoj se nalaze. Toliko o podršci, povjerenju i namjerama vaše liste i vaše partije", zaključio je Anđušić.