SNP: Tortura nelegitimne budvanske vlasti, povrijeđen član koalicije "Za budućnost Budve"

"Već nedeljama Budva je u raljama onih kojima ništa nije sveto i koji su radi gole vlasti spremni da pogaze sve savremene demokratske prinicipe", navode iz SNP-a

4490 pregleda 5 komentar(a)
danas u Budvi, Foto: SNP
danas u Budvi, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) osudila je, kako su kazali, "torturu koju nad predstavnicima naroda i dalje bez ikakvog obzira vrši nelegalna i neligitimna vlast u Budvi".

"Danas je, zbog dešavanja ispred zgrade Opštine Budva, na saslušanje pozvan predsjednik Odbora SNP Budva Krsto Rađenović, kao i čelnici DF Budva Marko Bato Carević, Đorđije Vujović i Nilola Jovanović. SNP CG najoštrije osuđuje torturu koju nad predstavnicima naroda i dalje bez ikakvog obzira vrši nelegalna i neligitimna vlast u Budvi. Već nedeljama Budva je u raljama onih kojima ništa nije sveto i koji su radi gole vlasti spremni da pogaze sve savremene demokratske prinicipe. Uplašeni i uspaničeni zbog sasvim izvjesnog gubitka vlasti, DPS i njihovi sateliti ne prezaju da udare na neistomišljenike i sugrađane. Srećom, njihov politički kraj je vrlo blizu, a Budva će ponovo biti grad kojim će vladati sloboda", saopšteno je iz SNP-a.

SNP Budva: Povrijeđen član koalicije "Za budućnost Budve"

Iz budvanskog odbora SNP-a je saopšteno da se jutros, prilikom pokušaja ulaska u zgradu Opštine Budva, desio incident u kojem su pripadnici obezbjeđenja grubo povrijedili aktivistu i člana koalicije „Za budućnost Budve“ D.K.

"Ovom prilikom su Marko Carević, predsjednik Opštine Budva, i Krsto Rađenović, predsjednik Odbora SNP Budva, pokušali da uđu u zgradu Opštine i da pristupe svojim radnim mjestima, tj. da obave ono što je u opisu posla odbornika, ali su bili još jednom spriječeni. Odbor SNP Budva najoštrije osuđuje postupke onih koji su okupirali našu opštinu i na neprimjeren i primitivan način sprovode represiju nad opozicionim predstavnicima i građanima Budve. Ne može se govoriti o demokratiji i prosperitetu u zemlji u kojoj se dešava da privatno obezbjeđenje nelegalne i nelegitimne vlasti uskraćuje građanima osnovna prava. No, to će trajati još desetak dana. Toga su svjesni i u OKG DPS i njihovim satelitima, pa je i njihov odgovor zbog toga baš ovakav – kukavički", saopšteno je iz budvanskog SNP-a.

Bonus video: