Demokrate: Direktor petrovačke škole sastavlja spiskove nastavnika koji glasaju za DPS

“Praksa ucjene sigurnih glasova nastavljena je u Petrovcu u punom kapacitetu"

13671 pregleda 79 reakcija 36 komentar(a)
Bjelica, Foto: Demokrate
Bjelica, Foto: Demokrate

Budvanske Demokrate objavile su dokument za koji tvrde da je iz petrovačke Osnovne škole "Mirko Srzetić” u kojoj je direktor Miodrag Šćepanović, kako tvrde Demokrate, napravio spisak glasača DPS-a među nastavnicima.

Željko Bjelica, kandidat za odbornika sa liste "Dragan Krapović – Budva je naša nacija - Demokrate - Demokratska Crna Gora", kazao je da “mašina“ DPS-a daje svoje poslednje trzaje, što se, kako je rekao, najbolje može vidjeti na primjeru Šćepanovića.

Spisak koji su dostavile Demokrate
Spisak koji su dostavile Demokratefoto: Demokrate

“Praksa ucjene sigurnih glasova nastavljena je u Petrovcu u punom kapacitetu. On je glavna perjanica već poznate loše i katastrofalne prakse političkih malverzacija. Iako mnogim Petrovčanima nije jasno kako je njihova sugradjanka izgubila u trci sa protiv zakonito izabranim Miodragom Šćepanovićem, danas je svima jasno da je on na tu funkciju postavljen kao partijski vojnik sa jasnim partijskim ciljem. Od budućnosti naše djece, kojoj treba obezbjediti bolje uslove školovanja, njemu je daleko važnija budućnost njegove partije. Umjesto što trči naokolo sa spiskovima i hvata ljude za rukav, bilo bi bolje da se pojavio na sjednici Skupštine opštine kada se raspravljalo o radu i budućnosti škole”, naveo je Bjelica.

Prema njegovim riječima, ta opština je za razliku od Vlade koja je pokazala potpunu nebrigu, renovirala školsku fiskulturnu salu na radost naših mališana.

“Očigledno su osuđivana lica koja su oštetila Budvu a nalaze se u školskom odboru, kreirala ovakvu atmosferu u kojoj se osmjeh djeteta zamjenjuje osmijehom šefova OKG-a. 30.avgust je prilika da jednom zauvijek porazimo ovako lošu praksu i glasate za budućnost naše djece, bezbrižnost prosvjetnih radnika koji svoj posao treba da obavljaju u miru. Jer Mir je naša nacija, Budva je naša nacija”, zaključio je Bjelica.

Bonus video: