"Kotorani muku muče sa vodom"

Sindik: Aprcović se hvali kako su otvoreni gradski trgovi, ali ćuti o tome da su zatvorene slavine

"Ističe Aprcović kako su uređene staze za šetnju i zelene površine, ali ne vidi svakodnevne restrikcije vode"

2910 pregleda 64 reakcija 4 komentar(a)
Sindik, Foto: Socijalisti Crne Gore
Sindik, Foto: Socijalisti Crne Gore

Potpredsjednica kotorskog odbora Socijalista i odbornički kandidat liste „Dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti”, Aleksandra Sindik kazala je da Kotorani i dalje muku muče sa vodom, jer je redovno snabdijevanje od početka jula prava rijetkost.

"Samozvana lokalna vlast se, u međuvremenu, hvali raznim „uspjesima“, dok istovremeno nije u stanju da obezbijedi najegzistencijalnu stvar za stanovnike i za turiste – vodu. Hvali se tako takozvani predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović kako su otvoreni gradski trgovi, ali ćuti o tome da su zatvorene slavine. Najavljuje Aprcović investicije u kotorsku privredu, ali ne kaže kada će građani imati vode. Pohvalio se Aprcović da su organizovali događaj „Mladi u vodi“, ali istovremeno ćuti o svakodnevnom događaju „građani bez vode“, saopštila je Sindik.

Dodaje da kaže Aprcović kako su posadili nove palme, ali nema odgovora kad će građani dobiti vodu.

"Ističe Aprcović kako su uređene staze za šetnju i zelene površine, ali ne vidi svakodnevne restrikcije vode. Najavljuje Aprcović dolazak turista, ali nikako da najavi kad će doći voda. Kaže Aprcović da onaj ko ne radi, ne može da ne pogriješi, a građani Kotora mu odgovaraju – bolje da Aprcović ništa nije radio, jer svega čega se dohvatio se osušilo, kao što su suve slavine većine građana Kotora", zaključila je Sindik.

Preporučujemo za Vas