Koalicija ''Marko Bato Carević - za budućnost Budve":

"Vidjeli smo pravo lice Anđele Ivanović i Bulatovića"

"Nastavite da češljate spiskove i dalje, kupujte, ucjenjujte i prijetite. Doći će dan kad ćete za to odgovarati pred sudom", poručili su iz koalicije ''Marko Bato Carević - za budućnost Budve"

3931 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Za budućnost Budve
Foto: Za budućnost Budve

Koalicija ''Marko Bato Carević - za budućnost Budve" oglasila se povodom prepiske koju je juče objavio budvanski odbor Demokratskog fronta, a za koju u DF-u tvrde da je dokaz o kupovini glasova i zloupotrebi institucija.

"U viber prepisci koja je zgrozila svakog pristojnog građanina Crne Gore u kojoj se priča o kupovini glasova i zloupotrebi državnih resursa, dva krupna krivična djela, vidjeli smo pravo lice predsjednice skupštine Anđele Ivanović i bivšeg potpredsjednika Vladimira Bulatovića, naših bivših sugrađana. Vidjeli smo što za ove ljude znači demokratija, sloboda i izbori i na kojim principa počiva njihova partija. Vidjeli smo kako pričaju o svojim sugrađanima i partijskim resursima, vidjeli smo i ko su i što su i kakve su im namjere. Dužni smo da, pored krivičnih prijava koje će protiv njih biti podnesene jer imaju informacije od značaja za državno tužilaštvo, gospodi poručimo još koju riječ. Čudite se, čitamo u prepisci, što ne možete naći ljude za birački odbor. Gospodo iz pendrek koalicije, koji će časni čovjek u vaš odbor da ode nakon svega što ste uradili, nakon izdaje opozicionih birača, opštinskog puča i batina koje ste orkestrirali protiv sopstvenih građana? U razgovoru malog kabineta „Crnogorske“ čitamo kako je DPS novčano kupio 80% jednog naselja, a drugih 20% zloupotrebom državnih institucija i to sve dok su zajedno „češljali“ po biračkim spiskovima. Sagovornike, među kojima je i Ivanović, nije sramota što ovo slušaju. Nije je sramota ni to što se škole, javna preduzeća i ministarstva koriste za od strane Socijaldemokrata za prljavu izbornu igru i o tome izvještava ostale. Njenog kolegu još je manje sramota, Bulatović piše u ovoj sramnoj prepisci kako će i oni na sljedećim izborima pribjeći nečasnim predizbornim radnjama, ako im se pruži prilika. Ima li veće izdaje države i demokratije od ove gospodo Ivanović i Bulatović? Je li to vaš doprinos evropskoj, demokratskoj i slobodnoj Crnoj Gori i mediteranskoj Budvi? Gdje su vam građanske vrijednosti normalnog svijeta? Je li u partiji ostalo išta crnogorsko osim imena koje ste ukaljali. Hoćete li o vašim saznanjima obavijestiti tužilaštvo? Stidite li se ičega ili se nadate da ćete i vi i vaša nepočinstva, nakon izgubljenih izbora, biti zaboravljeni kao lanjski snijeg? Vi, zajedno sa gubitničkom OKG koalicijom, nastavite da češljate spiskove i dalje, kupujte, ucjenjujte i prijetite. Doći će dan kad ćete za to odgovarati pred sudom. Do tada, sve vam je uzalud. Budva će i ovog puta glasati slobodno i hrabro, za koaliciju Marko Bato Carević - Za budućnost Budve", zaključuje se u saopštenju te koalicije.

Preporučujemo za Vas