Krivokapić: DPS pravda su povlastice za mali broj ljudi, a krivda za najveći, što ni okupatori nisu radili

Krivokapić je ispred zgrade lokalne uprave rekao da je Opština Budva već mjesecima zarobljena i pretvorena u neprimjereno mjesto gdje se silom ne dozvoljava ulazak

9595 pregleda 148 reakcija 127 komentar(a)
Predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" danas u Budvi, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" danas u Budvi, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić i nosilac liste "Za budućnost Budve" Marko Bato Carević ocijenili su da su izbori 30. avgusta istorijski trenutak.

Kako je saopšteno iz te koalicije, oni su danas nastavili kampanju u Budvi.

"Ako želimo budućnost za svu našu djecu, nezavisno od vjere i nacije, onda pravda mora biti za sve, a DPS pravda su povlastice za mali broj ljudi, a krivda za najveći, što ni okupatori nisu radili", istakao je Krivokapić.

"Mi nemamo čega da se plašimo. Imamo istorijsku obavezu i moramo biti na visini zadatka. Mi smo dostojni svojih predaka”, kazao je Carević.

Krivokapić je ispred zgrade lokalne uprave rekao da je Opština Budva već mjesecima zarobljena i pretvorena u neprimjereno mjesto gdje se silom ne dozvoljava ulazak.

"Osnov propasti svake države je korupcija, a najgora je politička korupcija koja mijenja volju građana. Oni brane samo jednu partiju i njihove satelite koji su uspjeli poznatim metodama da privole nekoga da napravi "prelet" koji je protiv volje građana"", kazao je on.

Carević je naglasio da svako treba da izađe na izbore 30. avgusta i savjesno glasa zbog svoje prošlosti i istorije dajući glas za budućnost.

Bonus video: