Demokrate: Pljevlja pod opsadom zbog crnogorskog Kim Džong Una, policija štiti diktatora

"Dakle, kada diktator dođe, svi osim najlojalnijih se moraju udaljiti, da se slučajno ni ptica u letu ne bi nasmijala njegovim nebulozama koje ovih dana izgovara širom Crne Gore", poručili su iz Demokratske Crne Gore

16730 pregleda 159 reakcija 35 komentar(a)
Bečić u razgovoru sa policajcem u Pljevljima, Foto: Printscreen
Bečić u razgovoru sa policajcem u Pljevljima, Foto: Printscreen
Ažurirano: 20.08.2020. 18:30h

"Karavan mira" i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić našli su se danas na udaru policije i već šest sati im se ne dozvoljava da uđu u centar Pljevalja, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Naime, cijeli grad se od jutros nalazi pod opsadom zbog posjete crnogorskog Kim Džon Una, kako ga, ne daj Bože, ne bi omeli neki gladni radnici ili nezadovoljni građani u njegovom stend ap nastupu koji je za danas planiran u Pljevljima. Demokrate se od samog uspostavljanja "Karavana mira" nalaze na udaru policije i raznih državnih i mafijaških organizacija, ali današnja zabrana ulaska u grad prevršava svaku mjeru", ističe se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da je skandalozno ponašanje policije koja umjesto da radi u interesu i u cilju zaštite građana, štiti diktatora i građanima ne dozvoljava da uđu u centar grada.

"Dakle, kada diktator dođe, svi osim najlojalnijih se moraju udaljiti, da se slučajno ni ptica u letu ne bi nasmijala njegovim nebulozama koje ovih dana izgovara širom Crne Gore", poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su kazali da je ovakvo postupanje demonstracija nasilja koje građani više ne žele da gledaju u svojoj državi.

"Građani žele mir, sigurnost i prosperitet. Zato je mir kada policija služi građanima, a ne diktatoru. Zato prezentjemo javnosti nekoliko video zapisa koji svjedoče o današnjoj opsadi Pljevalja i direktnih udara policije na Aleksu Bečića i koaliciju "Mir je naša nacija", po nalogu Đukanovića i Markovića", poručile su Demokrate.

Bonus video: