Krivokapić: Pravoslavni narod ne može drugačije uzvratiti DPS na napade, osim što će braniti svetinje

"Imamo jasan i nepromijenjen stav, a to je da nećemo dati svetinje, da ćemo čuvati vjeru, tradiciju i pravoslavlje", rekao je Krivokapić u Baru u okviru izborne kampanje

13259 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" u Baru, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore
Predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" u Baru, Foto: Koalicija Za budućnost Crne Gore

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" jedina je koja garantuje mir i stabilnost i koja će znati da sačuva pobjedu 30. avgusta dostojanstveno kao što su bile litije, poručio je nosilac liste Zdravko Krivokapić.

Iz koalicije su ocijenili da se režim u Crnoj Gori opredijelio da ne slijedi Boga, ali ni da poštuje narod.

"Imamo jasan i nepromijenjen stav, a to je da nećemo dati svetinje, da ćemo čuvati vjeru, tradiciju i pravoslavlje", rekao je Krivokapić u Baru u okviru izborne kampanje.

"Narodna koalicija "Za budućnost Crne Gore" jedina lista koja garantuje mir i stabilnost i koja će znati da sačuva pobjedu 30. avgusta dostojanstveno kao što su bile litije", poručio je Krivokapić ispred Hrama Svetog Jovana Vladimira.

"Ovaj veličanstveni hram je svjedok režimskih podmetanja -da Crkva radi nešto što 'nije u duhu našeg naroda'. Ako ima ljepšeg objekta u Baru i Podgorici, neka kažu“, istakao je Krivokapić.

On je kazao da pravoslavni narod ne može drugačije uzvratiti Demokratskoj partiji socijalista na napade, osim što će braniti svetinje i da tu odbranu treba pokazati i 30. avgusta.

"Mi budućnost i sudbinu naše djece preuzimamo u svoje ruke i garantujemo svima ono što imaju svi u ostatku svijeta, a to je da ćemo pored ovog zemaljskog imati i uzvišeno duhovno biće i zaključiti da zemaljsko i duhovno mogu biti zajedno”, rekao je Krivokapić.

Bonus video: