Ivanović: Kotoru da se vrati status grada, omogućićemo parking po povlašćenim uslovima

Nosilac liste Ivanović kazao je da se bez Socijalista neće moći formirati vlast u Kotoru, te da će se "izboriti da se Kotoru vrati status grada, jer je Kotor status grada imao prije osam vjekova"

4863 pregleda 89 reakcija 5 komentar(a)
Socijalisti u Kotoru, Foto: Socijalisti Crne Gore
Socijalisti u Kotoru, Foto: Socijalisti Crne Gore

Socijalisti Kotora organizovali su danas ispred Starog grada druženje sa sugrađanima, kojima su predstavljeni program i prioriteti odborničke liste „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“, saopšteno je iz ove partije.

Kako su kazali, promotivni štand Socijalista je privukao veliki broj Kotorana i Kotoranki, "koji su, u direktnim razgovorima, pokazali značajnu podršku listi „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“, koja se nalazi na broju 9 na glasačkom listiću".

U saopštenju se dodaje da su odbornički kandidati liste „dr Branko Baćo Ivanović – Socijalisti“ razgovarali sa sugrađanima o konkretnim problemima koji opterećuju svakodnevni život Kotorana, "a tiču se neadekvatnog tretiranja Kotora, neredovnog snabdijevanja vodom i strujom, loših seoskih puteva, problema parkinga..."

Ivanović kazao je da se bez Socijalista neće moći formirati vlast u Kotoru, te da će se "izboriti da se Kotoru vrati status grada, jer je Kotor status grada imao prije osam vjekova".

On je istakao da će se Socijalisti izboriti i za smanjenje poreza na nepokretnosti koje su u vlasništvu građana i građanki opštine Kotor, "a obezbijediće da na teritoriji čitave opštine bude uredno i kvalitetno snabdijevanje vodom tokom cijele godine".

"Redovno ćemo, a ne samo pred izbore, održavati i graditi sve lokalne puteve širom opštine Kotor", poručio je Ivanović.

On je istakao da će obezbijediti da se Kotorani mogu parkirati u Kotoru "po povlašćenim uslovima".

"Završićemo izgradnju kanalizacionog sistema u okviru cijelog zaliva - od Veriga do Veriga, a Socijalisti će uraditi sve da se što prije valorizuje prostor nekadašnjih privrednih subjekata: „Bokeljke“, „Industrije ležaja“, „Rivijere“, „Autoboke“, „Hotela Fjord“, „Jugooceanije“, „Urca-a“ i „Sente“ ...", kazao je on.

Ivanović je dodao da će Socijalisti otvoriti opštinsku kancelariju za predstavke i pritužbe građana i građanki.

„Obezbijedićemo da građani i građanke opštine Kotor upravljaju gradom svih 365 dana, a ne samo za vrijeme karnevala“, zaključio je.

Bonus video: