Dragičević: Suštinski i iskren pristup u zaštiti ranjivih grupa

"HRS će biti podrška efikasnijem infrastrukturnom razvoju, izgradnji saobraćajnica, vodovoda, elektrodistributivne i mobilne mreže"

1774 pregleda 1 komentar(a)
Ljerka Dragičević, Foto: Hrvatska reformska stranka
Ljerka Dragičević, Foto: Hrvatska reformska stranka

Hrvati su u političkon životu Crne Gore bili juče, danas su, a biće i sjutra na ponos i dostojanstvo svih građana, kazala je je Ljerka Dragičević iz Hrvatske reformske stranke Crne Gore.

" Za sjutra je najvažnije da radimo na realizovanju vlastitog programa. Iako smo, što je evidentno, prva naredna članica EU, moramo se posvetiti učinkovitijim modelima obrazovanja, zatim zdravstvenoj, socijalnoj i palijativnoj njezi", navela je ona.

Jedan od prioriteta u političkom djelovanju HRS-a, kako je istakla, biće produktivan rad na zaštiti svih ranjivih grupa.

"A to znači da imamo suštinski i iskren pristup u rješavanju njihovih problema. HRS će biti podrška efikasnijem infrastrukturnom razvoju, izgradnji saobraćajnica, vodovoda, elektrodistributivne i mobilne mreže. Potporom malog i srednjeg poduzetništva sa akcentom na mlade, omogućiti im preduslove da ostaju i svoju budućnost vežu za Crnu Goru. Mladi konačno, kao i stari i osobe srednje dobi moraju naći svoje mjesto pod ovim zajedničkim crnogorskim nebom", zaključila je Dragičević.

Bonus video: