Vuksanović Stanković: Glas za SDP je glas za promjene i jaku državu

"Jaka Crna Gora su i veće plate i penzije i ubrzan put naše zemlje ka EU. Samo sa izgradnjom jakih institucija možemo uspjeti da zatvorimo sva pregovaračka poglavlja do 2024. godine"

5316 pregleda 47 reakcija 27 komentar(a)
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: SDP
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: SDP

Da bi Crna Gora bila jaka država moramo imati poštenu vlast, poštene i časne ljude u toj vlasti, stručne ljude a SDP na svakom mjestu pokazuje da to ima. Upravo su naši ljudi, koji su obavljali odgovorne poslove i u budvanskoj vlasti, najbolji primjer kako se pošteno i u interesu građana vrši vlast, kazala je predsjednica SDP Draginja Vuksanović Stanković tokom posjete Budvi i predstavljana programa liste "SDP – Jaka Crna Gora".

On je navela da jaka Crna Gora znači jakog pojedinca, jaku ekonomiju, jako školstvo, zdravstvo jakog i od države pomognutog privrednika, poljoprivrednika, jaku i profesionalnu državnu upravu.

"Jaka Crna Gora su i veće plate i penzije i ubrzan put naše zemlje ka EU. Samo sa izgradnjom jakih institucija možemo uspjeti da zatvorimo sva pregovaračka poglavlja do 2024. godine. Da bismo to ostvarili potrebne su nam promjene. Ali ne povratak u prošlost i bilo kakve promjene već promjene na jasnom evropskom i državotvornom kursu", naglasila je predsjednica SDP.

Poručila je da je "glas dat SDP" na parlamentarnim izborima, "najbolja investicija da spriječimo nazadovanje u svim oblastima društvenog života a da istovremeno jačamo državu, jer jak SDP znači jaku Crnu Goru".

Član predsjedništva SDP i nosilac liste na lokalnim izborima "SDP – jaka Budva" Petar Odžić rekao je da se građani Budve moraju omogućiti bolji uslovi za život kroz adekvatnu životnu sredinu.

"Prije svega mislim da sistem za prečišćavanje otpadnih voda mora tretirati čitavu površinu Opštine Budva. Izgradićemo novo postrojenje za građane Petrovca i Budve, kako bismo svim građanima na teritoriji Opštine Budva omogućili mirno i čisto more kako bi turisti na svim djelovima Budvanske rivijere jednako uživali u čarima, ljepotama naše obale”, rekao je Odžić.

Bonus video: