Kosović: Dva dana nakon ozvaničenja radova, gradilište u Sutomoru bez radnika

On kaže da se "prvaci DPS-a i njihovi poslušnici sa lokalnog nivoa više i ne trude da zamaskiraju svoje prevare pred građanima"

6911 pregleda 6 komentar(a)
Kosović, Foto: URA
Kosović, Foto: URA

Izgubljeni u kompasu i otuđeni od građana i njihovih stvarnih problema, premijer Duško Marković i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, prije dva dana su slavodobitno označili početak radova na izgradnji trga i šetališta u Sutomoru, dok je dva dana poslije ostala samo armatura, kazao je danas kandidat za poslanika liste „Crno na bijelo“ Željko Kosović.

On kaže da je taj čin bio samo "tužna tragikomična scena u ovoj kampanji svojstvena DPS-u da idu unaokolo i ređaju kamene temeljce za sve i svašta".

„Pošto se nemaju čim pohvaliti, niti jednim završenim kapitalnim projektom, otvaraju asfaltirane ulice, česme sa vodom u 2020. godini, privatne prodavnice i trafostanice. U četvrtak su tako lopatama označili navodni početak gradnje trga i šetališta u Sutomoru da bi nakon dva dana na tom mjestu ostala samo armatura bez radnika i radova“, kaže Kosović.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Crno na Bijelo

Kaže da se "prvaci DPS-a i njihovi poslušnici sa lokalnog nivoa više i ne trude da zamaskiraju svoje prevare pred građanima".

„Što je dobro, jer građani mogu da vide koliko je istinita i utmeljena njihova kampanja u kojoj poslije 30 godina tragikomično obećavaju kule i gradove, postavljaju kamene temeljce i otvaraju česme sa vodom u 2020. godini. Pametnome dosta“, zaključio je Kosović.

Bonus video: