poručili aprcoviću da može da se vozi još sedam dana

"Kotor je naša nacija": Aprcović i društvo ni 10 kilometara ne mogu da pređu a da ne prekrše zakon

"Kako tada, tako i danas, kažemo vam, spiskovi vam i dalje cure, a rupa od 2.000 glasova, koliko vam fali za bilo kakav pristojan rezultat, i dalje zjapi prazna i svakim danom je sve dublja i dublja"

12756 pregleda 13 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Kotor, Foto: Shutterstock.com

Odlazeći pajser gradonačelnik Kotora, Željko Aprcović, ne preza ni od čega u želji da kako-tako sačuva vlast. Kako je na vlast došao kršeći zakon, tako hoće i da ode sa vlasti, navodi se u saopštenju izborne liste "Kotor je naša nacija".

"Danas je pokušao u Risnu da sanira štetu nakon što je javnosti prezentovan notes njegovog glavnog risanskog kutijaša Špira Čučkovića sa imenima navodnih sigurnih glasača i zabilješkom da direktor Doma starih, Srđan Dragomanović, sprovodi kadrovsku politiku tako što otpušta sve one koji nisu podržavaoci Demokratske partije socijalista (DPS)", piše u saopštenju.

Oni navode da Aprcović zna da je njegovo pojavljivanje zaludno, i da je tok prilikom jasno prekršio zakon.

"Bez obzira na to što i on zna da je njegovo pojavljivanje u Risnu bilo zaludno, on i njegova predsjednica Stanovčić nisu mogli preći ni 10 kilometara do Risna, a da ne prekrše zakon. Iako zakon jasno kaže da je zabranjeno javnim funkcionerima korišćenje službenih automobila u periodu izborne kampanje, osim u slučajevima službene potrebe, ovaj dvojac, napušten od kormilara, jutros se službenim autom zaputio u Risan da stoji na štandu DPS-a. Vjerovatno je ovom dvojcu službena potreba bila i da se iz Risna kasnije prebace do Perasta na ručak. Znamo da su oni poistovjetili DPS i Opštinu i lične i službene potrebe, ali što je mnogo, mnogo je", navode iz ove izborne liste.

Kazali su da spiskovi DPS-a konstanto cure u javnost i da glasove neće skupiti.

"Podsjetićemo Aprcovića i njegovu tužnu družinu, da smo im prije deset dana rekli da im spiskovi konstatno cure. Kako tada, tako i danas, kažemo vam, spiskovi vam i dalje cure, a rupa od 2.000 glasova, koliko vam fali za bilo kakav pristojan rezultat, i dalje zjapi prazna i svakim danom je sve dublja i dublja."

Poručili su Aprcoviću da može da se vozi još sedam dana a da će ga naredne nedelje građani Kotora punim gasom odvesti u političku penziju, "tamo gdje ga je rukovodstvo DPS-a već poslalo onaj dan kada su mu stavili pajser u ruke, a u glavu usadili ideju da on zaista jeste gradonačelnik Kotora".

Preporučujemo za Vas