Kovačević: Uklonio sam nelegalno postavljenu reklamu sa opštinskog zemljišta koje pripada svim građanima

Komunalna policija Nikšića je postavila tu reklamu, što je više nego sramno. Na javnoj površini, opštinskom zemljištu, bio je postavljen broj 8 i slogan DPS-a. Komunalna policija je umjesto da to ukloni uzela da štiti ono što je nelegalno postavljeno", kazao je Kovačević

19079 pregleda 319 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Radi istinitog informisanja javnosti dužan sam da vas obavjestim da nisam pokušao da ukradem mobilijar DPS-a danas u Nikšiću već sam uklonio nelegalno postavljenu reklamu te partije sa opštinskog zemljišta koje pripada svim građanima, kazao je portparol NSD i kandidat za poslanika koalicije "Za budućnost Crne Gor" Marko Kovačević.

On je danas ranije priveden zbog sumnje da je "otuđio mobilijar DPS-a" sa kružnog toka u Nikšiću.

Kovačević je kazao da je komunalna policija Nikšića postavila tu reklamu.

"Komunalna policija Nikšića je postavila tu reklamu, što je više nego sramno. Na javnoj površini, opštinskom zemljištu, bio je postavljen broj 8 i slogan DPS-a. Komunalna policija je umjesto da to ukloni uzela da štiti ono što je nelegalno postavljeno", kazao je Kovačević.

On je podsjetio da postoje jasna pravila oko reklamiranja.

"U predizbornoj kampanji imamo mogućnost za reklamiranje po tačno utvrđenim pravilima i ne moramo za to koristiti javne površine koje pripadaju svim građanima Nikšića. Uradio sam ono što bi i svaki savjesni građanin uradio i uklonio sa tog zajedničkog prostora svih građana reklamu vladajuće stranke koja je zloupotrijebila taj prostor za svoje stranačke interese a u svrhu dodvoravanja predsjedniku njihove partije koji je danas bio u Nikšiću", kazao je Kovačević.

On je napomenuo i da je komunalna policija kasnije sama uklonila ostatak te reklame.

"Uskoro dolazi vrijeme kada će lokalne i državne službe raditi svoj posao a Crna Gora biti zemlja svih svojih građana a ne samo izabranih", zaključio je Kovačević.

Bonus video: