"neobuzdani strah rađa mržnju"

Divanović: Nikad više nećete biti u prilici da mrzite i tjerate iz Budve sve koji nijesu velikosrbi

Divanović je, kako je saopšteno, rekao da iz svake riječi i poteza bivše budvanske vlasti izbija preplašenost i panika, da će uskoro na vidjelo isplivati sav nerad ali i nepočinstva koja su počinili u protekle 3 i po godine

8575 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Nikad više nećete vladati Budvom, nikad više nećete brukati Budvu, nikad više nećete zavađati kumove i prijatelje, Crnogorce i Srbe, nikad više nećete biti u prilici da mrzite i tjerate iz Budve sve koji nijesu velikosrbi. Ovo je Budva. Ovo je Crna Gora. I nema te litije koja to može da promijeni”, poručio je Nikola Divanović, nosilac liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović - DPS, SD, Crnogorska, LP”, saopšteno je iz DPS-a. 

Divanović je, kako je saopšteno,  rekao da iz svake riječi i poteza bivše budvanske vlasti izbija preplašenost i panika, da će uskoro na vidjelo isplivati sav nerad ali i nepočinstva koja su počinili u protekle 3 i po godine.

“Posebno otkako je na čelo Opštine Budva došao njihov predsjednik, u narodu poznatiji pod nadimkom "podizvođač". Očekivano, ovaj neobuzdani strah rađa mržnju, prema svemu i svakome ko nije sa njima u konstantnim nasrtajima na državu, kojima žele da destabilizuju prilike i ugroze građanski sklad u Budvi ali i u cijeloj Crnoj Gori.”, istakao je Divanović, kaže se u saopštenju. 

Divanović je reagujući na snimak na kome se  vidi da je  jedan dio funkcionera kolaicije "Za budućnost Budve",   verbalno napao turskog državljanina, poznatog glumca Karagulle Hasana,  rekao da je taj primitivizam zapanjio cijelu Crnu Goru i region, ali da je država reagovala i procesuirala izgrednike.

“Sada, u završnici izborne kampanje, u panici i strahu od izvjesnog poraza krenuli su intenzivno da presrijeću strane turiste u crnogorskoj prijestonici turizma, i da i među njima traže glasače DPS-a. Ta njihova sramota, taj njihov primitivizam koji je zabilježen na video snimku, zapanjio je cijelu Crnu Goru i region. Država je reagovala, izgrednici su procesuirani. Uvjereni smo da će svi oni koji ovih dana maltretiraju naše goste i traže među njima glasače DPS-a, biti kažnjeni”, zaključio je Divanović.