"OVOGA PUTA IM TO NEĆE PROĆI"

Joković: U biračkom spisku desetine hiljada "fantoma", na osnovu kojih je Đukanović sa DPS-om pobjeđivao

Joković je predstavnicima ODHIR-a ukazao na probleme sa kojima se koalicija „Za budućnost Crne Gore“ suočava tokom izborne kampanje

27299 pregleda 472 reakcija 33 komentar(a)
Joković, Foto: SNP
Joković, Foto: SNP

U biračkom spisku nalazi se desetine hiljada „fantoma“, na osnovu kojih je Demokratska partija socijalista (DPS) pobjeđivala na ranijim izborima, kazao je lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

Kako je saopšteno iz SNP-a, Joković je danas posjetio prijestonicu Cetinje i obišao Cetinjski manastir.

Navodi se da se Joković tokom posjete, na njihov zahtjev, susreo sa dugoročnim posmatračima ODIHR-a Nilsom Nilsenom i Jozefom Oriškom, sa kojima je razgovarao o trenutnoj sistuaciji u Crnoj Gori u suret predstojećim izborima.

Joković je predstavnicima ODHIR-a ukazao na probleme sa kojima se koalicija „Za budućnost Crne Gore“ suočava tokom izborne kampanje.

„Na brojne nepravilnosti u biračkom spisku, na desetine hiljada fantoma koji se nalaze u njemu i na osnovu kojih je Milo Đukanović sa svojim DPS-om pobjeđivao na ranijim izborima“, kaže se u saopštenju.

Joković je istakao da im to ovoga puta neće proći jer je, kako je naveo, narod odlučan u namjeri da režim pošalje u političku prošlost.

Preporučujemo za Vas