Krivokapić: Gradimo budućnost za sve na temeljima tradicije

On je položio i vijenac na grob kralja Nikole u crkvi na Ćipuru, te istakao da bi danas mnogi trebalo da se ugledaju na ovog velikog državnika

5314 pregleda 37 reakcija 38 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Boris Pejović
Krivokapić, Foto: Boris Pejović

Koalicija „Za budućnost Crne Gore” će, na temeljima tradicije i istorije, graditi budućnost za sve, poručio je nosilac liste te koalicije, Zdravko Krivokapić.

On je tokom posjete Cetinju poručio da bez očuvanja svetinja, tradicije, korijena i baštine predaka, nema ni stvaranja svijetle budućnosti za sve građane Crne Gore.

„Posjetio sam Cetinjski manastir kako bih uzeo blagoslov od Svetog Petra Cetinjskog za sve aktivnosti koje nam slijede na putu pobjede”, rekao je Krivokapić.

On je položio i vijenac na grob kralja Nikole u crkvi na Ćipuru te istakao da bi danas mnogi trebalo da se ugledaju na ovog velikog državnika.

„Kao državniku, književniku, caru junaka, odao sam poštu kralju Nikoli, koji je vodio Crnu Goru više od 50 godina, koji je dao jedan pečat – pečat koji bi danas trebalo mnogi da slijede“, kazao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, kralj Nikola je dovodio sve što valja u Crnu Goru i želio da napravi najbolje za narod.

„On nikada nije pravio razliku ko je kakve vjere, koje nacionalnosti, nego je gledao da pomiri i ono što nije pomirljivo, da spoji i ono što nije spojivo i da uradi dobro za narod tadašnje Crne Gore”, istakao je Krivokapić.

To, kako je naveo, namjerava da uradi i koalicija „Za budućnost Crne Gore”. „Upravo to i mi namjeravamo da učinimo – da ujedinimo narod za budućnost naše Crne Gore”, zaključio je Krivokapić.

Bonus video: