Narod pobjeđuje: Neće više Boka šeika-džemperaša iz Rastoka i njegove kreature

"Narod je kao zemlja, teško se pokreće, ali kad se pokrene – nosi sve pred sobom i ruši sve iznad sebe"

8486 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Logo
Foto: Logo

Neće više Boka šeika iz Rastoka! A još manje njegove karikaturalne poltrone i parazite koji su nam uništili grad.- ovim riječima građanska izobrna lista Narod Pobjeđuje (NP) prokomentarisala je jutros sinoćnja dešavanja u Tivtu gdje je predsjednik DPS i Crne Gore Milo Đukanovič održao skup sa svijom pristalicama, nakon čega je na gradskoj rivi Pine došlo do incidenta između odborničkog kandidata NP Vladimira Arsića i načelnika Komunana policije Opštine Tivat Novaka Lekovića (DPS).

Arsić je tivatskoj policiji sinoć prijavio da mu je Leković prijetio, dva puta mu rekavši “dobro se pripazi” nakon što mu je Arsić ponudio pamflet sa izbornim programom NP.

Leković je to kategorički negirao rekavši da je sa svojim službenicima na Pinima obavljao redovne aktivnosti, nevezane za posjetu predsjednika države i lidera DPS Mila Đukaniviča, koji je, u vrijeme kada se navodni incident odigrao, večerao na oblišnoj terasi hotela Pine sa svojim saradnicima iz vrha tivatskog DPS-a.

Leković je istakao da on navodno nije ni prilazio, niti se obraćao Arsiću, dodajući da su tvrdnje opozicionara koji se poziva i na nekoliko svjedoka, “apsolutna laž” i da su usmjerene na Lekovićevu političku instrumentalizaciju u predizborne svrhe.

On je dodao da je odavno “uzet na zub” od strane opozicije jer je u Herceg Novom gdje živi i gdje je prije skoro četiri godine, radeći kao kriminalistilčki inspektor Uprave policije, on bi akter incidenta sa vrhom Demokrata koji su ga optužili da se ponaša suprotno kodeksu policijske etike i da je Leković “protivpravno uticao na volju birača i izvršavao prljave zadatke po nalogu šefa Izbornog štaba DPS Herceg Novi Petra Ivanovića”.

Komentarišuči sinoćnje dešavanja u Tivtu, iz građanske liste NP su jutros ocijenili da je sinoć “posljednji put, u svojoj oproštajnoj posjeti, u Tivat došao šeik-džemperaš iz Rastoka, odrađujući umorno, reda-radi, posljednju izbornu kampanju svoje pokojne partije, kao neka nekadašnja holivudska zvijezda koja je na kraju karijere spala na uloge u filmovima B produkcije.”

“Odustao je i od održavanja javnog skupa, da ne otkriva identitet jadnika koji su morali prisustvovati njegovom govoru u koji odavno niko ne vjeruje, a ponajmanje on, osuđen na društvo tivatskog “trija gušti” koji su mu bili mučno i slikovito svjedočanstvo dokle je srozao svoju partiju i cijelo društvo. Groteskno je sinoć na Pinama bilo gledati kako njegovi tjelohranitelji, inspektori ANB-a, i policajci prave živi štit između bašte hotela Pine (u kojoj je predsjednik DPS-a sebe posljednji put kaznio gledanjem Jovanke Laličić, Siniše Kusovca i Ivana Novosela) i pulta oko kojeg su bili okupljeni odbornički kandidati i aktivisti naše liste. Kao da bismo svakog trenutka mogli da pokušamo atentat flajerom, ili kačketom!”- saopštili su iz NP.

Oni tvrde da se među snagama koje su obezbjeđivale Đukanovića “najviše uzvrpoljila i aktivirala jedna znojava subanimalna kreatura u liku lokalnog komunalnog policajca, kao da je isti u najmanju ruku šef predsjedničkog obezbjeđenja, ako već nije načelnik ANB-a.”

“Pošto je to beslovesno stvorenje uputilo prijetnje našem Vladimiru Arsiću – prijavili smo to načelniku OB Tivat. Ne zato što nas je strah prijetnji jednog troglodita, poznatog po tome što sa građanima Tivta, koji su mu poslodavci, komunicira hvatanjem za međunožje – nego da njega nesretnika zaštitimo prije nego bude prekasno. Jer, nije on kriv što je takav – krivi su, i biće krivi oni koji su ga takvog doveli u Tivat, postavili ga na funkciju, i dali mu platu od preko 2.000 eura mjesečno.”- naveli su iz NP.

Podvlače da je ovih dana “svima sa IQ većim od 80 sve je jasno”.

“Neće više Boka šeika iz Rastoka! A još manje njegove karikaturalne poltrone i parazite koji su nam uništili grad. Narod je kao zemlja, teško se pokreće, ali kad se pokrene – nosi sve pred sobom i ruši sve iznad sebe! Ovo se više ne može zaustaviti, slobodni narode Tivta!”- ističu iz građanske liste NP pozivajući građane da u nedjelju što masovnije izađu na birališta jer “nakon 30 godina dolazi sloboda i dolazi pravda”.

Bonus video: