"VI NISTE NIKADA POBJEĐIVALI, NEGO OTIMALI"

Danilović: Pobijedićemo Mila i mafiju, ne najavljujte deportacije, niko vas se ne plaši

"U moru prijetnji i laži jedno je istina - naši monasi i sveštenici će i nakon 30. avgusta biti u našim crkvama i manastirima. Nije istina da vas bilo ko kune, istina je da vas blagosiljamo, kako ste pravo radili tako pravo da vam se sudi"

14299 pregleda 148 reakcija 36 komentar(a)
Danilović, Foto: Boris Pejović
Danilović, Foto: Boris Pejović

Na izborima 30. avgusta pobijedićemo i Mila i mafiju, a Crna Gora će nastaviti svojim evropskim putem, saopštio je danas Goran Danilović, poslanik u Skupštini Crne Gore.

On je kazao da je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović zjavio u Nikšiću da će 30. avgusta pobijediti i opoziciju i Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), te da će Crna Gora nastaviti putem evropske budućnosti.

"Naš odgovor je: Vi ne možete da pobijedite sebe, svoju bahatost, nenajedenost, nezajažljivost, a ne da pobijedite nas. Vi niste nikada pobjeđivali nego otimali i živote i pobjede. Stigao je kraj", istakao je Danilović.

On je dodao da je premijer Duško Marković sinoć poručio da će nakon 30. avgusta SPC i njeni sveštenici u manastire i Crkve, a nekima, koji kunu Crnu Goru, i njih "državno rukovodstvo", otvoriće granice i vratiti ih tamo odakle su došli.

"Naš odgovor je: U moru prijetnji i laži jedno je istina - naši monasi i sveštenici će i nakon 30. avgusta biti u našim crkvama i manastirima. Nije istina da vas bilo ko kune, istina je da vas blagosiljamo, kako ste pravo radili tako pravo da vam se sudi. Ne najavljute ničije deportacije nakon dana izbora jer ih neće biti, niti ćete vi bilo koga ispraćati iz Crne Gore. Ne prijetite nam jer je u višku riječi manjak pameti. Mi vas nekoliko nikada ne bismo istjerivali. Naprotiv. Toliko nam trebate ovdje da ćemo vam oduzeti pasoše", rekao je Danilović.

Po njegovim riječima, direktor Uprave policije Veselin Veljović ponovo najavljuje i sluti metež i nemire u danu izbora da se pojedinci i grupe pripremaju da izazovu nerede.

"Naš odgovor je: Uhapsite danas one koji pripremaju zlo za sjutra. Ako to ne učinite svako hapšenje na dan izbora biće vaša predstava, a mi ćemo vam odgovoriti najmasovnijim izlaskom na birališta ikad. Niko vas se više ne plaši jer je sloboda skupa, a mi čvrsto riješeni da je osvojimo. Teško čovjeku kojemu su "operativna saznanja" jedina saznanja u životu", zaključio je Danilović.

Preporučujemo za Vas