Budva: Haos na obuci članova biračkih odbora, Bulatovića napali

Prvo je, kako je Vijestima rečeno došlo do verbalnog prepucavanja, između predstavnika DF Đorđa Vujovića sa jednim od predstavnika koalicije "Za Budvu, za Crnu Goru"

40200 pregleda 222 reakcija 37 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Umalo nije došlo do fizičkig obračuna na obuci članova biračkih mjesta , kada je u Akademiji znanja potoredsjednik Opštine i lider Crnogorske Vladimir Bulatović napadnut.

Prvo je, kako je Vijestima rečeno došlo do verbalnog prepucavanja, između predstavnika DF Đorđa Vujovića sa jednim od predstavnika koalicije "Za Budvu, za Crnu Goru" koju predvodi Demokratska partija socijalista (DPS).

Bulatović je tada krenuo da napusti salu i rekao da mu kažu kada može da preuzme materijal. Dok je izlazio čule su se uvrede na njegov račun i psovke. On se tada okrenuo i rekao da mu to kažu u lice.

Nakon čega je došlo do komešanja i nekoliko predstavnika DF je krenulo put njega

Bulatović je potvrdio Vijestima da je napadnut i da je u policiji gdje podnosi krivične prijave protiv tri osobe.

Vujović je kazao Vijestima da je on član Opštinske izborne komisije i da nije imao nikakav verbalni konflikt sa Bulatovićem, te da ga nije ni primjetio u sali, već samo kada je napustio. On je kazao da je jednom od predstavnika koji je došao na obuku objašnjavao šta zakon predviđa i da se to ne smije kršiti, te da prestane sa postavljanjem “glupih pitanja”.

Kazao je da je raspravu imao i sa predstavnikom DF.

“Ja imam takav ton i tako se ophodim jer smatram da svako mora da zna da će se toga dana poštovati zakon”, kazao je Vujović.

Bonus video: